beantwoord

abonnement wijzigen

  • 10 May 2022
  • 1 reactie
  • 78 Bekeken

Ik heb nu Ns flex weekend vrij en wil graag over naar dalvrij 65plus. Kan dit in gaan op de dag dat ik 65 wordt en hoe gaat dat dan??

icon

Beste antwoord door Thom 10 May 2022, 20:01

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +4

Als u die dag 65 wordt en u uw Weekendvrijabonnement meer dan een maand heeft, dan kan dat. U kunt op mijnNS uw Weekendvrijabonnement opzoeken en wijzigen. Het gaat dan meteen in na de email die u ter bevestiging krijgt. Een kwestie van minuten. U moet wat bijbetalen voor Dalvrij en krijgt nog wat terug van Weekendvrij. Als het lastig voor u is, kan Klantenservice het ook voor u doen. Bij Flex is het niet zo ingewikkeld om van abonnement te wisselen.

Dalvrij voor senioren is een aantrekkelijk abonnement als u nog redelijk tot reizen in staat bent. Het biedt veel mogelijkheden dingen te ondernemen die u anders niet zou doen. U reist verder zonder kosten, zolang u incheckt in de daluren.

Let er op dat in het begin een te hoge prijs voor Dalvrij wordt aangegeven. Na de check met uw persoonlijke chipkaart wordt, pas aan het eind, de juiste prijs gegeven. Gewoon doorgaan dus.

Reageer