beantwoord

Altijd korting

  • 26 mei 2015
  • 7 reacties
  • 297 Bekeken

Goedemorgen NS,

Zojuist heb ik mijn abonnement van altijd korting geactiveerd. Tot mijn verbazing is dit het abonnement voor het reizen in de eerste klas, en niet de tweede klas waar ik altijd mee reis.
Ik denk dat tijdens het bestellen van dit abonnement
icon

Beste antwoord door Herman NS 26 mei 2015, 18:47

Hallo Gerben,Wil je in een privébericht jouw NAW-gegevens, geboortedatum en het kaartnummer toezenden? Je stuurt een privébericht door op mijn naam en vervolgens op 'stuur bericht' te klikken.
Bekijk origineel

7 reacties

Even iets mis gegaan is. Is het mogelijk om dit abonnement van de eerste naar de tweede klas te wijzigen? Met vriendelijke groeten. Gerben
Badge
Even iets mis gegaan is. Is het mogelijk om dit abonnement van de eerste naar de tweede klas te wijzigen? Met vriendelijke groeten. Gerben

Gerben, welkom op het forum. Het abonnement 'altijd korting' verkopen wij niet. Bedoel je soms het Altijd Voordeel of Altijd Vrij abonnement? En heb je hier ook al mee gereisd?
Hallo Gerben,

Wil je in een privébericht jouw NAW-gegevens, geboortedatum en het kaartnummer toezenden? Je stuurt een privébericht door op mijn naam en vervolgens op 'stuur bericht' te klikken.

Vernam op het nieuws dat de NS wil stoppen met reizen met korting tijdens de spits.

Is al bekend wanneer dit ingaat?

Zelf heb ik een Altijd voordeel abonnement.

 

Reputatie 7
Badge +4

Ik denk dat het wat te boud is uitgedrukt. NS stopt met het voordeel van het oude VDU, waarmee je in de spits met korting kon reizen en dat was nog een oude bestaande voorwaarde. Het is ook waar dat e-tickets steeds vaker kaarten zijn waarbij je je tijdens de spits niet meer in de trein mag bevinden.

 

De traditionele abonnementen, waarbij je bijvoorbeeld korting had bij inchecken net voor de spits, houden dezelfde voorwaarden. Het is niet aangekondigd dat het voordeel van 20 procent korting voor houders van een AltijdVoordeelabonnement komt te vervallen.

 

De wijzigingen gaan begin 2021 in, maar zo het nu staat, houdt u uw voordeel van 20 procent in de spits. U gaat dan wel reizen op rekening.

Reputatie 4

Altijd voordeel gaat over naar een flex variant, en je krijgt hier meer mogelijkheden erbij.

 

De korting verdwijnt voor het vdu abonnement, deze had in de middgspits 40%.

Bedankt voor de reacties. Reizen op rekening deed ik al. Dus voor mij verandert er (voorlopig) niets :-)

Reageer