beantwoord

Altijd Vrij en ICD voor mijn vriend

  • 23 april 2017
  • 2 reacties
  • 186 Bekeken

Mijn vriend moet elke dag van WP - RTD reizen. Hij reist graag 1e klasse. Om sneller te komen kan hij met de ICD. Maar moet hij dan elke keer toeslag betalen als hij gebruik van kan maken van de ICD als hij Altijd Vrij abonnement heeft, of hoeft hij net als bij de IC Berlijn en ICE International geen toeslag te betalen?

Ik reis amper met de ICD. Ik heb namelijk zelf geen ervaring mee. Ik vraag mij af of het zinvol is om dan met de ICD te reizen, volgens mij moet de NS en Prorail torenhoge boetes gaan betalen.
icon

Beste antwoord door Thom 23 april 2017, 20:44

U kunt een abonnement nemen waarbij u de toeslag voor de ICDirect af kunt kopen.De ICdirect is veel sneller maar helaas valt er wel eens het een en ander uit. Het is een verbinding met veel storingen en vertragingen. Maar als de treinen er op tijd zijn, is het zeer aangenaam.De toeslag geldt niet voor het hele traject, aleen voor Rotterdam-Schiphol v.v.Met een NS-abonnement betaalt u geen toeslag voor de ICE of de IC Berlijn.https://www.ns.nl/producten/toevoegingen-aan-uw-abonnement/p/intercity-direct-altijd-toeslagvrijhttps://www.ns.nl/producten/overige-abonnementen/p/intercity-direct-maandtoeslag
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +4
U kunt een abonnement nemen waarbij u de toeslag voor de ICDirect af kunt kopen.

De ICdirect is veel sneller maar helaas valt er wel eens het een en ander uit. Het is een verbinding met veel storingen en vertragingen. Maar als de treinen er op tijd zijn, is het zeer aangenaam.

De toeslag geldt niet voor het hele traject, aleen voor Rotterdam-Schiphol v.v.

Met een NS-abonnement betaalt u geen toeslag voor de ICE of de IC Berlijn.

https://www.ns.nl/producten/toevoegingen-aan-uw-abonnement/p/intercity-direct-altijd-toeslagvrij

https://www.ns.nl/producten/overige-abonnementen/p/intercity-direct-maandtoeslag
Ook bedankt. Ik zal tegen hem zeggen. Bedankt voor de waarschuwing!

Reageer