beantwoord

Blijft het mogelijk om op een studentenreisproduct een 1e klas daluren toeslag te laden?

  • 3 February 2017
  • 1 reactie
  • 185 Bekeken

Reputatie 4
Naar aanleiding van een eerdere vraag die ik had gesteld werd mij in onderstaande topic medegedeeld dat het officieel niet mogelijk is om in 1e klas daluren toeslag te laden in combinatie met een studentenreisproduct. Ik zelf maak wel is gebruik van een daluren toeslag 1e klas en zie graag dat dit mogelijk blijft. Er zijn namelijk ook studenten die tijdens de daluren rustig willen reizen en als je een lange reis voor de boeg hebt dan snap ik dit. Ik begrijp ook niet waarom je wel als student een dagtoeslag 1e klas erop kan laden en geen dalurentoeslag 1e klas. Zelf heb ik een vorm van autisme en voor mij is het belangrijk om tijdens de daluren 1e klas te kunnen reizen als ik dit wil. Ik zelf zie weinig studenten gebruik maken van de 1e klas, dus het argument dat de 1e klas dan vol raakt met studenten gaat voor mij niet op. Ik zou graag zien dat hier is serieus naar wordt gekeken en dat iemand met mij hier is over in gesprek gaat en desnoods persoonlijk. Als het namelijk niet mogelijk blijft dan verliest u toch inkomen aan mij en denk daar ook is aan.

https://forum.ns.nl/abonnementen-2/1e-klas-daluren-toeslag-studentenreisproduct-mogelijk-30825

https://www.ns.nl/producten/toeslagen/p/toeslag-2-1
icon

Beste antwoord door Inge NS 3 February 2017, 18:07

Bekijk origineel

1 reactie

Goed nieuws! Ik heb van Klaas-Jan begrepen dat het vanaf heden officieel mogelijk is om een Toeslag 2-1 Daluren te combineren met het Studentenreisproduct. Een en ander zal ik ook bevestigen in het topic dat je eerder geopend had. De informatie op de website zal ook spoedig worden aangepast.

P.s. Zou je in het vervolg je vraag naar de status in het oorspronkelijke topic willen plaatsen? Dat voorkomt dubbele topics. 🙂

Reageer