beantwoord

couponcode voor 2e naar 1e klas

  • 20 september 2015
  • 1 reactie
  • 116 Bekeken

Ik heb een couponcode voor 2e naar 1e klas die ik wil gebruiken samen met m'n keuzedag. De keuzedag kan ik niet uitprinten, hoe doe ik dit dan?
icon

Beste antwoord door Tochjo 20 september 2015, 16:07

Ik vermoed dat u met een actie voor vaste klanten een Toeslag 2-1 gekocht hebt. In dat geval krijgt u bij het verzilveren van de couponcode de keus om een e-ticket af te drukken of om de Toeslag als product klaar te zetten bij een kaartautomaat, waar u dan voor uw reis de toeslag op uw kaart kunt laden.U checkt dus altijd in zoals u gewend bent met uw Keuzedag. Hebt u gekozen voor een e-ticket, dan laat u het afgedrukte ticket zien aan de conducteur als deze om uw vervoerbewijs vraagt. Hebt u gekozen voor de Toeslag als product op uw OV-chipkaart en deze voor uw reis op uw kaart geladen, dan kan de conducteur bij controle zien dat dit product op uw kaart staat.
Bekijk origineel

1 reactie

Badge +3
Ik vermoed dat u met een actie voor vaste klanten een Toeslag 2-1 gekocht hebt. In dat geval krijgt u bij het verzilveren van de couponcode de keus om een e-ticket af te drukken of om de Toeslag als product klaar te zetten bij een kaartautomaat, waar u dan voor uw reis de toeslag op uw kaart kunt laden.

U checkt dus altijd in zoals u gewend bent met uw Keuzedag. Hebt u gekozen voor een e-ticket, dan laat u het afgedrukte ticket zien aan de conducteur als deze om uw vervoerbewijs vraagt. Hebt u gekozen voor de Toeslag als product op uw OV-chipkaart en deze voor uw reis op uw kaart geladen, dan kan de conducteur bij controle zien dat dit product op uw kaart staat.

Reageer