beantwoord

Klassewissel gratis dalvoordeelurenabonnement afgestudeerden

  • 3 september 2018
  • 1 reactie
  • 64 Bekeken

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van het aanbod voor afgestudeerden om een gratis dalvoordeelurenabonnement aan te vragen. Ik heb echter per ongeluk bij de klasse de 1e klasse aangegeven maar dit is niet mijn bedoeling. 1e klasse wordt mij iets te duur. Ik heb geprobeerd mijn klasse te wisselen maar dan moet ik opnieuw betalen. Kan ik de klasse nog wisselen zonder dat het me geld kost?
icon

Beste antwoord door Miriam NS 3 september 2018, 13:16

Hallo Koen1994, welkom op onze Community!Een foutje kan natuurlijk altijd gebeuren. Je kunt in dit geval het beste even contact opnemen met mijn collega's van de Klantenservice. Zij kunnen aan de hand van je gegevens even de mogelijkheden nagaan. Je kunt telefonisch contact leggen via 030 - 751 51 55, maar dit kan ook via Facebook of Twitter.
Bekijk origineel

1 reactie

Hallo Koen1994, welkom op onze Community!

Een foutje kan natuurlijk altijd gebeuren. Je kunt in dit geval het beste even contact opnemen met mijn collega's van de Klantenservice. Zij kunnen aan de hand van je gegevens even de mogelijkheden nagaan. Je kunt telefonisch contact leggen via 030 - 751 51 55, maar dit kan ook via Facebook of Twitter.

Reageer