beantwoord

Per abuis 5 minuten te vroeg ingecheckt/ help

  • 8 augustus 2020
  • 27 reacties
  • 699 Bekeken


Toon eerste bericht

27 reacties

Reputatie 7
Badge +3

maar ik zou liever veel tevreden klanten hebben en een enkele ‘misbruiker', dan veel ontevreden klanten en geen ‘misbruikers'.

 

Ik snap niet waarom iemand die te vroeg incheckt coulance zou moeten krijgen om veel tevreden klanten te hebben.

Als je veel tevreden klanten wil hebben en wil houden dan zijn er ook andere manieren.

Badge +3

Reis je met een e-ticket dan mag je natuurlijk wel voor 09.00 uur naar het perron maar je mag je niet reizen met een trein die eerder dan 09.00 vertrekt.

Daar is schijnbaar al aan gesleuteld, want met een e-ticket dat geldig is vanaf 9:00 weigeren poortjes je tegenwoordig vóór 8:55 ?:thinking:

Dat is in Vught niet aan de orde, maar.. op een perron moet je in bezit zijn van een geldig vervoerbewijs (dus een ‘incheck’ of passagerecht).

Niet dat iemand daar moeilijk over gaat doen op stations zonder poortjes, maar formeel heb je geen poot om op te staan als je met een e-ticket op een trein staat te wachten, al is het 8:58.

En zo kan je lekker doorborduren op voorwaarden en geldigheid van tickets en inchecks. Een incheck om 8:49 levert je in ieder geval géén (digitale) Keuzedag op, terwijl een onderliggend VDU wél geldig zou zijn voor 40% korting in juli/augustus, maar Dal Voordeel of Altijd Voordeel dus weer niet, zoals dit geval €14,80 graag voor je rit naar Dordrecht (voltarief wegens incheck spits en Keuzedag niet geldig nog bij incheck)!

 

Reageer