suggesties 2 nieuwe tijdelijke NS abonnementen

  • 4 september 2015
  • 2 reacties
  • 134 Bekeken

Mijn suggestie is om 2 nieuwe tijdelijke NS abonnementen op de markt te brengen. De eerste is een 6-weeks Dal Voordeel abonnement speciaal voor toeristen. Geen gedoe met online iDeal en online creditcard betalingen! Men kan gewoon op een aantal NS stations zowel bij de NS service balie als bij de kaartenautomaat ter plekke kunnen kopen. Het kost bijvoorbeeld € 10 en hij is dus 6 weken geldig.

Dit abonnement stopt automatisch. Men zit ook niet zo gauw vast aan een vast abonnement want de gewone NS dal voordeel is 1 jaar geldig voor € 50 en wordt weet automatisch verlengd. De andere is Traject vrij 3 maanden ook die stopt automatisch.

2 reacties

Waarom 6 weken ? Dan kan je beter per 1 week die mogelijkheid geven.
Reputatie 1
Badge
Dan zit die toeirst nog steeds met:
1.een kaart kopen voor 7,50 voor maar beperkte duur-want andere systemen kan NS niet hanteren met iets met korting
2.altijd een restdaldo dat hij/zij niet of slechts met de idiootste bokkensprongen kan terugkrijgen.
3.zonder kennis van wat in NL die daluren zijn (OOK middagspits!) en hoe dat ritueel van in+oversjekken bij overstap hoort te gaan, worden ze ook flink een kostbaar bos ingestuurd.
Er bestaan overigens juist voor de toerist al allerlei soorten kaarten-INTerRail of EUrail, die ''gratis'' treinreizen zowel in NL als heel Europa beslaan. Maar zels moderatoren van NS op dit forum blijken daarvan amper op de hoogte.
Kijk bvb eens-als je dat nog niet kent- op het forum van triipadvisor (engelse versie kiezen!!) en wat daar staat over reizen in NL-trein en bus en welke tips er gegeven worden-dat is typisch de info die bezoekers zelf vragen.

Reageer