beantwoord

termijnbetaling abonnement

  • 23 February 2017
  • 1 reactie
  • 153 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
L.S., Heb een dal-voordeelkaart en keuzedagen. Kunnen de kosten hiervan, ad 74,50 euro, door mij in maandelijkse termijnen betaald worden middels een maandelijkse incasso?
Dit zou dan ongeveer 6,25 euro zijn. Ik ben bereid om daar eventuele administratiekosten ( bijvoorbeeld 1 euro per maand) over te betalen.
Mvg Fons Broos
icon

Beste antwoord door Sivan NS 23 February 2017, 10:03

Goedemorgen Fons, en welkom op het forum.Helaas is het niet mogelijk dit bedrag in termijnen te voldoen. Mocht je de automatische incasso niet redden en het bedrag wordt gestorneerd, dan krijg je van ons een Acceptmail. Hier krijg je een week voor om te betalen. Mocht je dit ook niet redden, dan sturen wij nog een acceptgiro, waar je twee weken de tijd voor krijgt.Hopelijk kom je er toch nog uit, Fons.
Bekijk origineel

1 reactie

Goedemorgen Fons, en welkom op het forum.

Helaas is het niet mogelijk dit bedrag in termijnen te voldoen. Mocht je de automatische incasso niet redden en het bedrag wordt gestorneerd, dan krijg je van ons een Acceptmail. Hier krijg je een week voor om te betalen. Mocht je dit ook niet redden, dan sturen wij nog een acceptgiro, waar je twee weken de tijd voor krijgt.

Hopelijk kom je er toch nog uit, Fons.

Reageer