beantwoord

voordeelurenkaart opgezegd

  • 28 maart 2017
  • 1 reactie
  • 91 Bekeken

Ik heb met ingang van 24 juni 2017 mijnvoordeel uren kaart opgezegd
Betekent dat ik mijn ov chipkaart behoud en wat zijn de kosten
Of moet ik mijn ov chipkaart apart opzeggen
icon

Beste antwoord door Thom 28 maart 2017, 12:30

Uw chipkaart blijft van u. Daar zijn geen kosten aan verbonden, dus die kunt u gewoon houden. Het is wel zo dat uw chipkaart de geldigheid verliest als u die vijf jaar bezit. U bent dan niet verplicht een nieuwe te kopen. De ov-chipkaart en uw abonnement staan volledig los van elkaar. U kunt uw ov-chipkaart nog gebruiken voor het reizen op saldo. Eventueel kunt u er ook weer een abonnement opzetten voor trein, tram, bus of metro.Het gegeven dat NS bij het afsluiten van het abonnement uw ov-chipkaart heeft betaald, houdt voor u geen enkele verplichting in.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +4
Uw chipkaart blijft van u. Daar zijn geen kosten aan verbonden, dus die kunt u gewoon houden. Het is wel zo dat uw chipkaart de geldigheid verliest als u die vijf jaar bezit. U bent dan niet verplicht een nieuwe te kopen. De ov-chipkaart en uw abonnement staan volledig los van elkaar. U kunt uw ov-chipkaart nog gebruiken voor het reizen op saldo. Eventueel kunt u er ook weer een abonnement opzetten voor trein, tram, bus of metro.

Het gegeven dat NS bij het afsluiten van het abonnement uw ov-chipkaart heeft betaald, houdt voor u geen enkele verplichting in.

Reageer