beantwoord

warom kun je een weekend abonnement niet eerder opzeggen? dat het dus niet eerder afloopt?

  • 21 december 2019
  • 5 reacties
  • 113 Bekeken

zie tietel

icon

Beste antwoord door Maxime NS 22 december 2019, 13:02

Hallo tygolino, welkom op de NS Community. 

De opties hangen inderdaad af van het abonnement dat je hebt. Bij Flex kan het zoals gezegd na de eerste maand per elk gewenst moment. Bij een regulier abonnement kan je na het eerste jaar per maand opzeggen of per elk gewenst moment stopzetten. Een regulier abonnement per direct naar NS Flex wijzigen is inderdaad ook mogelijk. Bij een wijziging heb je niet de administratiekosten 🙂.

 

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 7
Badge +4

Als u een flexabonnement heeft, kunt u het na een maand elke dag opzeggen. Het is niet helemaal duidelijk welk weekendabonnement u heeft.

Als u al een jaar een klassieke weekend abonnement heeft kunt u al maandelijks gaan opzeggen. Met een NS Flex komt meer inzicht dat het maandelijks al kan worden opgezegd. In 2021 heb je alleen NS Flex Weekend abo dan vervalt de klassieke weekend abonnement. Ik vraag mij af als u een klassieke heeft tot wanneer het afloopt? En reist u op saldo of op rekening?

Reputatie 7
Badge +3

Bij een nieuw Flex abonnement kun je een ingangsdatum tot 2 weken in de toekomst kiezen. Het zou mooi zijn wanneer je bij een wijziging van een Flex abonnement ook een datum tot 2 weken later kan kiezen.

Reputatie 5
Badge

ALS U al een klassiek weekend ABO heeft lopen minder als 1 jaar dan kunt U er met een slinkse omweg vanaf door op FLEX over te stappen, elke vorm van FLEX, niet specifiek de weekend variant. Maar zonder duidelijke weergave van wat U nou precies bedoelt en wat U heeft blijft het gissen.

Hallo tygolino, welkom op de NS Community. 

De opties hangen inderdaad af van het abonnement dat je hebt. Bij Flex kan het zoals gezegd na de eerste maand per elk gewenst moment. Bij een regulier abonnement kan je na het eerste jaar per maand opzeggen of per elk gewenst moment stopzetten. Een regulier abonnement per direct naar NS Flex wijzigen is inderdaad ook mogelijk. Bij een wijziging heb je niet de administratiekosten :).

 

Reageer