beantwoord

weekend voordeel

  • 19 June 2022
  • 3 reacties
  • 503 Bekeken

sorry als de vraag al eens is gesteld

 

Stel ik koop een weekend voordeelabonnement (2 Euro per maand) en daarna een retour met 40% hoe koop ik die online via NS website

En in het overzicht Bekijk prijzen op basis van je huidige abonnement staat alleen weekend vrij geen weekend voordeel. 

icon

Beste antwoord door Tochjo 19 June 2022, 10:13

Bekijk origineel

3 reacties

Badge +3

Als u een abonnement hebt, dan moet u inchecken met de OV-chipkaart waarop het abonnement staat om van de korting te kunnen profiteren. Het is niet mogelijk dat de abonnementhouder van een kortingsabonnement losse kaartjes met korting koopt voor zichzelf.

Omdat Weekend Voordeel alleen beschikbaar is als NS Flex-abonnement (reizen op rekening), krijgt u aan het eind van de maand een factuur met daarop de reiskosten (en eventuele abonnementskosten voor de volgende maand). Het bedrag van deze factuur zal dan automatisch van uw bankrekening worden afgeschreven.

Het werkt via in en uitchecken, ok. Dank u wel voor de snelle reactie.

Badge +3

En inderdaad, Weekend Voordeel ontbreekt in de Reisplanner. Voor tussen vrijdag 18:30 en maandag 04:00 kan je dan Dal Voordeel aanhouden.

Als je nog geen NS Flex hebt kan je overigens het beste Flex Dal Voordeel bestellen en dat na een maand wisselen naar Weekend Voordeel. Dal Voordeel kost € 5,10 maar het bespaart je de 10 euro inschrijfkostenkosten voor Weekend Voordeel.

Reageer