beantwoord

Wegens het Coronavirsu durfde ik mijn vrij-reizenkaart niet te gebruiken. De einddatum is verlopen.Kan ik mijn vrij - reizendag alsnog gebruiken?

  • 18 March 2020
  • 1 reactie
  • 140 Bekeken

Door het Corona-virus durfde ik niet met de trein te reizen. De einddatum van mijn vrijreizen dag was 17 maart, kan ik deze dag alsnog gebruiken met een nieuwe einddatum?

icon

Beste antwoord door Thom 18 March 2020, 23:18

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +4

Neem contact op met Klantenservice en men heeft een passende oplossing. Meestal wordt een e-ticket verstrekt. De einddatum is ver weg.

Uw vervallen reisdag is op geen enkele manier meer te gebruiken en wordt ook niet verlengd, maar zo is er toch een soort van oplossing.

 


Contact opnemen met Klantenservice kan op meerdere manieren. Is het ingewikkeld, of bent u niet zo handig met sociale media, doe het alleen dan telefonisch: Klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55, tegen lokaal tarief. U kunt er ook voor kiezen om met NS te chatten, druk dan op 'Chat met NS'. Het kan ook heel goed door een berichtje te sturen naar Twitter of Facebook. Deze contactmogelijkheden werken doorgaans wat sneller dan met de telefoon, vanwege de wachttijden.

 

Het is er erg druk, vannacht contact opnemen is wellicht het handigste. Houd uw gegevens bij de hand.

Reageer