beantwoord

welk abonnement past het beste bij mij

  • 11 september 2019
  • 9 reacties
  • 164 Bekeken

Ik vertrek nu elke dag vanuit Best om 7.15 met de trein. Stap over op 's-hertogenbosh richting Schiphol om Utrecht uit te stappen. En daarna een bus richting de uithof/UMC in Utrecht. Hier ben ik dan ongeveer 8:35.
Binnenkort vervalt mijn studenten OV en heb geen stage vergoeding.

Wat is mijn beste optie voor een abonnement
icon

Beste antwoord door Laura NS 11 september 2019, 13:30

Hoi Deborah23 en welkom op onze NS Community!

Hoeveel dagen in de week ga je reizen? Mijn radar heeft zich op een Traject Vrij abonnement gericht, namelijk.
Bekijk origineel

9 reacties

Hoi Deborah23 en welkom op onze NS Community!

Hoeveel dagen in de week ga je reizen? Mijn radar heeft zich op een Traject Vrij abonnement gericht, namelijk.
Ik ga dit 5 dagen per week tot ongeveer volgend jaar mei
Hmm, je kan wat betreft je reisgedrag inderdaad het beste een Traject Vrij abonnement aanschaffen. Echter is dit wel een jaarabonnement, waar je het eerste jaar aan vast zit. Je zou kunnen overwegen in Mei je te laten omzetten naar NS Flex.
Is traject vrij ook met bus inbegrepen of alleen trein
Dat is alleen voor de trein. 🙂
Badge +3
Ik zou OV Vrij overwegen. Dat kost in totaal 404,70 euro per maand, maar daarmee kunt u onbeperkt reizen met trein, bus, tram en metro in heel Nederland.

OV Vrij is alleen verkrijgbaar als doorlopend abonnement met een minimale contractduur van een jaar, maar u kunt gedurende het eerste jaar overstappen op NS Flex zonder abonnement en daarmee effectief uw OV Vrij-abonnement in het eerste jaar al beƫindigen.

Informatie over OV Vrij vindt u op de pagina van Altijd Vrij, en dan onderaan onder Meer informatie.
Reputatie 7
Badge +3
Hmm, je kan wat betreft je reisgedrag inderdaad het beste een Traject Vrij abonnement aanschaffen. Echter is dit wel een jaarabonnement, waar je het eerste jaar aan vast zit.
Traject Vrij is ook als maandabonnement verkrijgbaar.
Deze giphy drukt mijn schaamtevolle gevoelens uit. Bedankt voor je verbetering mrfreeze. Misschien is een jaarabonnement wel alsnog interessanter in TS's geval.
Reputatie 5
Traject Vrij is inderdaad ook als maandabonnement verkrijgbaar, maar sinds de introductie van Flex is een Traject Vrij maand natuurlijk gewoon geld weggooien. Traject Vrij jaar is veel goedkoper per maand en nu gewoon op elk willekeurig moment stop te zetten door over te stappen op Flex (met of zonder ander abonnement).

Reageer