beantwoord

geldigheid e-ticket spoorweg winkel + paasdagen

  • 25 maart 2016
  • 1 reactie
  • 168 Bekeken

wij hebben 2 x 2 e-tickets via de spoorweg winkel gekocht voor eerst en tweede paasdag Eindhoven - hoofddorp v.v.
we willen via Amsterdam (centraa) reizen en vervolgens door naar hoofddorp (overnachting).
Nu blijkt dat er rondom Utrecht gewerkt wordt.
Is het ook mogelijk met deze tickets via Breda, Dordrecht Amsterdam (centraal) te reizen
icon

Beste antwoord door Tochjo 25 maart 2016, 21:28

Hoewel er inderdaad gewerkt wordt aan het spoor rondom Utrecht Centraal, kunt u gewoon per trein van Eindhoven via Utrecht Centraal en Amsterdam Centraal naar Hoofddorp reizen. U bent alleen iets langer onderweg dan normaal, maar hoeft niet met een bus. Als u uw reis in de reisplanner plant, ziet u alleen reismogelijkheden die mogelijk zijn. De werkzaamheden zijn verwerkt in de reisplanner.U mag met uw e-ticket alleen reizen op de routes die de reisplanner u geeft. Naast de route via Utrecht Centraal geeft de reisplanner ook een route via Breda, Dordrecht en Den Haag Centraal. U stapt dan in Den Haag Centraal over op een sprinter naar Hoofddorp.
Bekijk origineel

1 reactie

Badge +3
Hoewel er inderdaad gewerkt wordt aan het spoor rondom Utrecht Centraal, kunt u gewoon per trein van Eindhoven via Utrecht Centraal en Amsterdam Centraal naar Hoofddorp reizen. U bent alleen iets langer onderweg dan normaal, maar hoeft niet met een bus. Als u uw reis in de reisplanner plant, ziet u alleen reismogelijkheden die mogelijk zijn. De werkzaamheden zijn verwerkt in de reisplanner.

U mag met uw e-ticket alleen reizen op de routes die de reisplanner u geeft. Naast de route via Utrecht Centraal geeft de reisplanner ook een route via Breda, Dordrecht en Den Haag Centraal. U stapt dan in Den Haag Centraal over op een sprinter naar Hoofddorp.

Reageer