beantwoord

Hotel spoordeelwinkel Premier Suites niet te boekenToon eerste bericht

36 reacties

Ik heb zelf van mijn collega's van de Spoordeelwinkel nog geen inhoudelijke reactie gekregen dus ik ga er nog eens achteraan. Ik zie het hotel ook inderdaad niet meer op de site staan. Ik ga proberen de exacte reden te achterhalen!
Reputatie 5
Fijn Denise! Ik wil graag van de aanbieding gebruik maken, hij heeft er wel enkele weken op gestaan dus ik hoop dat ie weer terugkomt 🙂
Ik heb goed en slecht nieuws...

Het goede nieuws is dat het hotel Premier Suites later dit jaar alsnog te boeken zal zijn. Deze was helaas te vroeg online gezet 😓.

Het slechte nieuws is dat ze me helaas niet konden vertellen wanneer het hotel precies beschikbaar zal komen.
Reputatie 5
dank je wel Denise! Ik houd de site wel goed in de gaten....ik ben benieuwd ......ik houd jullie op de hoogte als het me lukt is 🙂
Reputatie 5
Goedenavond, ik haal dit topic maar weer eens naar boven, het is inmiddels september en het hotel is nog steeds niet te boeken.....nu het ook in september niet op de spoordeelwinkel-website staat, zou dat betekenen op zn vroegst in oktober erbij...dan kun je boeken voor november/ december.....dat zijn niet bepaald fijne maanden qua weer en kort licht. Jullie hebben deze aanbieding in mei al gedaan.....natuurlijk navraag gedaan bij spoordeelwinkel zelf die komen niet verder dan nog niet bekend en houd de website in de gaten. Kan iemand mij uitleggen waarom dit nu al vier maanden en hoe realistisch is het dat er nog een aanbieding komt voor voorjaar/zomer ( weliswaar pas in 2020)?
Denise NS is momenteel even uit de running. Ik ga hier voor je mee aan de slag, geef me een paar dagen de tijd om het uit te zoeken!
Ik heb een reactie gekregen, Sim70, al ben ik bang dat het niet helemaal is wat je wilt horen. De samenwerking met Premier Suites is helaas afgeketst. Deze actie is daardoor dan ook geannuleerd. We hebben wel een alternatieve partner gevonden in Bilderberg Parkhotel Rotterdam.
Reputatie 5
@Jouke, dank voor het navragen! Ik was er al bang voor dat het af zou ketsen want als iets zolang duurt...meestal geen goed nieuws. Het Parkhotel zit al langer in het aanbod en is mijn ogen qua uitstraling , ligging en ‘leeftijd’ geen alternatief.

Ik baal hier best wel van: ik heb ten eerste de fout geconstateerd dat het hotel helemaal niet te boeken was (in mei van dit jaar) vervolgens met regelmaat de site gecheckt en contact gehad met dit forum en de whats app van de Spoordeelwinkel. Antwoord was steeds: later dit jaar boekbaar. En dat is dus allemaal voor niks geweest want het aanbod was er nooit en komt ook niet. Ik blijf dit consumentenmisleiding vinden. Eerste wereld probleem, I know maar zeer slechte beurt van de Spoordeelwinkel wat mij betreft.
Wat ik begrepen heb is de Spoordeelwinkel zelf ook heel erg teleurgesteld. Ik snap absoluut je gevoel hierbij. Helaas kan ik er weinig aan veranderen, behalve dan je ongenoegen doorgeven, wat ik sowieso ga doen.
Reputatie 5
Tja er zullen wel twee kanten aan het verhaal zitten...als het al geplaatst wordt op de website ben je het toch 95% eens denk ik dan....gezien het hoge segment van dit hotel verbaasde het mij ook best wel. Enfin, ik blijf van mening dat ik als consument recht heb op deze aanbieding. In het verleden zijn reisorganisaties flink op de vingers getikt voor lokkertjes die niet bestaan en dat is deze ook. Ik ga de Spoordeelwinkel eens vragen of en hoe we het op kunnen lossen. Dank voor het navragen in ieder geval! Ik zal via dit forum niet meer reageren op dit onderwerp.
Reputatie 5
Ten overvloede wellicht toch nog een opmerking: Premier Suites werd aangeboden voor 59 euro p.p p.n. het alternatief Bilderberg parkhotel voor 84 euro p.p.p.n. Dat is met zn tweeen voor een nachtje even 50 euro extra.....

Reageer