beantwoord

Hotel spoordeelwinkel Premier Suites niet te boeken


Reputatie 5
Binnen nachtje weg van de spoordeelwinkel staat een nieuw hotel: Premier suites. Ziet er heel leuk uit dus kijken wanneer ik kan boeken. Ik heb alle data van de rest van 2019 bekeken en geen een datum is mogelijk.....hoe kan dat?
icon

Beste antwoord door Stijn NS 4 juni 2019, 10:42

Update: Ik heb een reactie ontvangen. Het komt erop neer dat de beschikbaarheid van de Premier Suites hotels nog moet worden doorgegeven, de huidige verwachting is dat dit later deze week zal plaatsvinden.Waarom deze hotels dan al wel worden getoond als optie is onduidelijk, gezien ze op dit moment dus ook nog niet beschikbaar zijn. Mogelijk zit hier iets website technisch achter.
Bekijk origineel

36 reacties

Reputatie 7
Badge +3
Premier Suites Plus in Rotterdam? Er zijn twee mogelijkheden. Ofwel alle beschikbare overnachtingen voor de rest van 2019 zijn al geboekt ofwel er is een storing in het systeem.

Misschien kan een moderator contact opnemen met de Spoordeelwinkel.
Reputatie 5
Ik heb zoveel op 30 mei gekeken als op 2 juni ( ik dacht in de nieuwe maand zijn er wellicht nieuwe kansen) sowieso zijn veel data niet te boeken maar dit is wel heel opvallend. Ik hoop dat er een reactie komt van de spoordeelwinkel
Reputatie 7
Badge +3
@Sim70 je kunt het beste zelf contact opnemen met de klantenservice van dr Spoordeelwinkel.
Goedemiddag Sim70 en excuses voor de late reactie! Ik durf zo snel niet te zeggen waarom dit hotel niet beschikbaar lijkt te zijn. Ik heb dit uitstaan bij de Spoordeelwinkel, zodra ik meer weet zal ik dat hier plaatsen!
Reputatie 6
Het kan zijn dat alle kamers die je via de spoorvoordeelwinkel kan boeken inderdaad bezet zijn. Over het algemeen gaat het om een zeer beperkt aantal kamers. Wellicht zijn er wel kamers beschikbaar als je rechtstreeks boekt bij het hotel zelf.
Update: Ik heb een reactie ontvangen. Het komt erop neer dat de beschikbaarheid van de Premier Suites hotels nog moet worden doorgegeven, de huidige verwachting is dat dit later deze week zal plaatsvinden.

Waarom deze hotels dan al wel worden getoond als optie is onduidelijk, gezien ze op dit moment dus ook nog niet beschikbaar zijn. Mogelijk zit hier iets website technisch achter.
Reputatie 5
dank voor net uitzoeken! Ik snap best dat het beperkt is maar geen een datum is wel heel beperkt...ik ga vrijdag nog eens kijken! Natuurlijk kun je een hotel rechtstreeks benaderen maar de deal met treinkaartjes is juist zo n gunstige dan doe ik liever dat.
Wil je in ieder geval jouw kennis met ons delen als je meer weet Sim70? 🙂
Reputatie 5
Zeker! Vandaag nog steeds geen enkele datum....maar het is ook nog geen vrijdag.....het wordt een beetje een obsessie merk ik 🤣
Je ligt er toch niet wakker van hoop ik 😉.
Reputatie 5
Vandaag contact gezocht met de mensen van Spoordeelwinkel....antwoord: ze zijn nog in onderhandeling met het hotel. Ik heb gevraagd of ik een seintje kan krijgen als de data wel bekend zijn maar dat kan niet. Met alle respect maar ik vind dit misleiding van consumenten. Je biedt iets aan wat er helemaal niet is, en niet 24 uur door bv een softwarefout maar inmiddels al meer dan een week.

Dit mag juridisch gezien niet eens.
Reputatie 5
In onderhandeling is iets anders dan data nog even doorgeven. Ik denk dat daar de ruis zit. Ik ben altijd erg enthousiast over de aanbiedingen in de Spoordeelwinkel maar dit hotel moet er gewoon af tot data bekend zijn. Nogmaals je kunt niet iets aanbieden wat er niet is, dat is misleiding.
Reputatie 6
Ik heb ook eens gekeken. je kan data invoeren maar bestellen kan niet. Inderdaad foute boel om iets aan te bieden wat er niet is.
Reputatie 5
Dank voor de bijval Vareo
@NS moderators: er staat wel mooi ‘beantwoord’ bij dit topic maar ik wil graag een antwoord op mijn vraag waarom jullie iets aanbieden wat helemaal niet kan. Dit is geen tijdelijke technische storing, de onderhandelingen met het hotel lopen nog, en jullie bieden dus een dienst aan die helemaal nog (niet) bestaat. Dat laatste vind ik kwalijk.
Laat ik voorop stellen dat het nooit de bedoeling was geweest om bewust iets aan te bieden wat nog niet te boeken is. Vanwege een communicatie fout heeft het zich niet correct mogen uitpakken waardoor het hotel nu niet te boeken is. We proberen de gemaakte fout zo snel mogelijk te herstellen en in de toekomst te voorkomen.
Reputatie 5
Natuurlijk ga ik niet uit van boze opzet hoor. Maar het zou wel netjes zijn als er nu wat druk wordt gezet dat de data snel komen. Want het blijft een feit dat er nu iets geboden wordt wat niet bestaat. En dat mag gewoon simpelweg niet in het consumentenrecht.
Reputatie 6
Schandalig dat die zogenaamde aanbieding nog steeds niet verwijderd is. Zo maak je mensen blij met een dode mus!
Reputatie 5
Ik vraag me sowieso af of er een deal komt...een losse overnachting doet op zn goedkoopst 133 euro in dit hotel.........
Reputatie 5
Voor de volledigheid: hotel is nog steeds niet boekbaar......aanbieding staat er nu al ruim twee weken op!
Ik zie het inderdaad! Dit schiet niet op natuurlijk. Ik zal opnieuw contact opnemen met collega's van de Spoordeelwinkel of er al enige schot in de zaak zit... Zodra ik meer weet zal ik dat hier posten!
In de tussentijd heb ik al uitgebreid kennis gemaakt met het nieuwe hotel/apartementencomplex, mogelijk was dat de bedoeling.
Reputatie 5
Denise; fijn dat je het weer aankaart! Perron23: Tja meer mensen zullen het zien en in de gaten houden.

Ik ga hoe dan ook de Spoordeelwinkel aan het aanbod houden voor die prijs (59 euro op) wil ik daar overnachten en net als de andere hotels een redelijke keus in data hebben. Ik blijf erbij dat dit misleiding si van klanten en dat mag juridisch niet. sterker nog: daar kun je een flinke boete voor krijgen. `laten we hopen dat het niet zover komt.
Reputatie 6
Ik zou dit melden bij een consumenten-organisatie. Dit mag gewoon niet. NS laat zich niet van zijn beste kant zien. Onbegrijpelijk dat die aanbieding nog steeds niet weg is!
Reputatie 5
Ik zag gisteren dat het hotel niet meer op de website staat van de Spoordeelwinkel. Dit betekent dus dat er waarschijnlijk nog onderhandelingen zijn met het hotel. En niet wat eerder gezegd is dat de data nog gepubliceerd moeten worden.

Ik wil nog steeds van jullie aanbod gebruik maken (59 euro p.p. Voor een nacht inclusief ontbijt en trein) dus ik neem aan dat het hotel er binnenkort weer op staat met de boekbare data?
Reputatie 6
Gezien de behoorlijke prijzen die het hotel vraagt denk ik dat deze aanbieding niet meer terug komt. Ik vermoed dat dit de reden is dat er geen overeenstemming tussen NS en het hotel is. Waarschijnlijk heeft NS te lage prijzen gevraagd die het hotel niet accepteerde. Heel slordig en amateuristisch. In hoeverre er nog recht is op de oude aanbieding weet ik niet. Waarschijnlijk kan een consumenten-organisatie daar licht over schijnen.

Reageer