beantwoord

Krijgt iedereen een Spoordeelweken boekje thuisgestuurd?

  • 24 April 2014
  • 5 reacties
  • 8460 Bekeken

  • Op het juiste spoor
  • 1 reactie
Heb niets ontvangen
icon

Beste antwoord door Anonymous 24 April 2014, 13:18

Bekijk origineel

5 reacties

Er wordt geselecteerd op postcode, abonnementen,, e.d. Dus niet iedereen krijgt zo'n envelop.
De enveloppen worden tussen 21 en 28 april bezorgd, dus er is nog een kans dat er vandaag of morgen eentje op je mat valt.
Er wordt geselecteerd op postcode, abonnementen,, e.d. Dus niet iedereen krijgt zo'n envelop.
De enveloppen worden tussen 21 en 28 april bezorgd, dus er is nog een kans dat er vandaag of morgen eentje op je mat valt.

ik heb een voordeelurenkaart,als het niet ontvang kan ik dit aanvragen?
Het wordt huis aan huis verspreid, dus niet geadresseerd.
Bij de selectie waar de enveloppen worden bezorgd wordt bijv. alleen gekeken wat het reisgedrag is van de bewoners in een bepaald postcodegebied, of er veel of weinig bewoners een abonnement hebben, etc.
Vanaf 28 april kun je op de website van Spoordeelwinkel alsnog het boekje aanvragen.
Beste Conja, welkom op het NS Service Forum. Ik vul bovenstaande antwoorden graag aan. Tussen 21 en 26 april (week 17) worden de enveloppen verspreid bij 4 mln huishoudens. Dit betekent dus dat je het boekje nog alsnog zou kunnen ontvangen.

De postcodegebieden zijn weloverwogen geselecteerd. Hierbij is rekening gehouden met de verkoop van o.a. actiekaartjes en het aantal VDU-abonnementen en buitendienststellingen in een bepaald gebied. Gebieden die verder weg liggen van het station en daardoor minder aantrekkelijk zijn voor de trein zijn uitgesloten.

Wie het boekje niet heeft ontvangen kan het vanaf 28 april aanvragen op www.ns.nl/spoordeelweken. Er zijn hiervoor 10.000 extra boekjes beschikbaar gesteld. Binnen 4 werkdagen ontvang je het boekje dan alsnog per post.. Er is wel een beperkte voorraad dus je kunt maar 1 boekje per adres aanvragen. Daarnaast geldt op=op.

Ik heb je topic verplaatst naar 'Acties en Uitjes' om de vindbaarheid van het topic te vergroten.
Toch wel een voordeel als je het laatste huisnummer in de straat c.q. postcode hebt. Liggen er op zaterdagochtend ineens 2 enveloppen in de bus. Kennelijk moest de bezorger de laatste ook nog kwijt en heeft die maar in mijn bus gedeponeerd (wat overigens vaker voor komt).

De komende weken maar eens een paar reizigers op het station aanspreken om te zien of ik met hen mee kan reizen op mijn meereiskaartjes.

Reageer