Social Deal & Spoordeelwinkel: Hapje & sapje bij De Broodzaak + NS Dagretour voor €19

  • 15 augustus 2016
  • 2 reacties
  • 209 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Social Deal heeft i.s.m. de NS Spoordeelwinkel een leuke actie:
NS Dagretour + broodje en sapje bij De Broodzaak voor € 19.
https://www.socialdeal.nl/deals/arnhem/nederlandse-spoorwegen/ns-dagretour-2e-klas-van-en-naar-ieder-station-in-nederland-met-een-heerlijk-broodje-sapje-naar-keuze-van-de-broodzaak-breda-arnhem/?ref=QFXCL

Nu kun je deze deal uiteraard ook voor deze €19 rechtstreeks boeken bij de Spoordeelwinkel:
http://www.spoordeelwinkel.nl/campagnes/socialdeal/product/2eklas
(Te koop t/m 4 september en te gebruiken t/m 31 oktober 2016)

Deze actie loopt hard: Tot 16:00 uur zijn er op de eerste dag al bijna 1000 vouchers verkocht!
Ik verwacht overigens niet, dat deze actie snel uitverkocht zal raken 😉

2 reacties

Reputatie 7
Badge +3
Ik heb afgelopen weekend iets dergelijks gekocht voor een Amerikaanse vriendin die woensdag van Amsterdam naar Heerlen reist. Ze wist niet dat je in Nederland zo goedkoop met de trein kunt reizen.
http://www.spoordeelwinkel.nl/product/dagje-uit-bakkerbart
Ook €19 of €26 in de 1e klas.

Ik begin hoe langer hoe minder te begrijpen van het prijsbeleid van NS. Zeker omdat deze aanbiedingen ook in de middagspits geldig zijn. Op deze manier maakt NS de eigen kortingsproducten erg onaantrekkelijk. Ik gebruik mijn Voordeelurenkaart eigen alleen nog maar voor korte ritten. Voor dagjes uit koop ik wel een AH/Blokker/Kruidvat/Etos-dagkaart of een aanbieding uit de Spoordeelwinkel. Dat kan volgens mij niet de bedoeling zijn. Dat je eerst gaat checken of er ergens anders dan bij NS zelf een aanbieding is.
http://www.treinreiziger.nl/reizen/kortingsacties
Ik begin hoe langer hoe minder te begrijpen van het prijsbeleid van NS. Zeker omdat deze aanbiedingen ook in de middagspits geldig zijn. Op deze manier maakt NS de eigen kortingsproducten erg onaantrekkelijk. Ik gebruik mijn Voordeelurenkaart eigen alleen nog maar voor korte ritten.

Ik voel me inderdaad de laatste tijd ook vaker gekke Henkie die als een van de weinigen nog de hoofdprijs betaalt voor zijn reizen door het gebruik van het toch al weinig aantrekkelijke Traject Vrij. Zeker ook gezien de wijze waarop NS de houders van dit abonnement behandelt.

Reageer