beantwoord

Voordeeluren dagretour juli/augustus

  • 12 augustus 2019
  • 7 reacties
  • 392 Bekeken

Kan ik met dit Voordeeluren Dagretour kaartje (https://www.actievandedag.nl/actie-aanbieding/trein-dagretour-voordeeluren-29-05-2019) volgens de omschrijving Voordeeluren NS in de maanden juli/augustus dus de hele dag reizen (https://www.ns.nl/uitgelicht/wanneer-reizen-met-voordeel/wanneer-reist-u-met-korting.html)?
icon

Beste antwoord door Momo 12 augustus 2019, 15:07

En zo goedkoop is deze aanbieding voor een dagretour nu ook niet. Dezelfde tijden waarin je kunt reizen gelden ook voor de dagretour naar keuze bij de NS Spoordeelwinkel, dan mag je ook nog een frites + milkshake halen bij de Smullers en dan kost het maar €19
Bekijk origineel

7 reacties

Reputatie 7
Badge +3
Nee, dit mag niet. Die voorwaarden gelden alleen voor het zgn. Voordeelurenabonnement.
Het is inderdaad verwarrend dat ze die term nu ook voor dit actiekaartje gebruiken. Dit kaartje is doordeweeks alleen na 9.00 uur geldig, ook in juli en augustus.
Dank, dat was snel!! Ook nog iemand van de NS die dit kan bevestigen? (Die maken tenslotte de deals met deze verkopers... Die moeten elk detail van binnen en buiten kennen!! 😉 )
Reputatie 7
Badge +3
NS bevestigt het op de pagina waar u zelf naar linkt:

Wanneer reist u met korting?

Heeft u een abonnement van NS? Afhankelijk van het tijdstip waarop u reist en het soort abonnement dat u heeft, reist u met korting of reist u vrij.


en even verder:

Voordeeluren

De voordeeluren zijn de uren waarin u met een Voordeelurenabonnement 40% korting krijgt.


Maar er is straks vast ook wel een moderator die er nog een klap op wil geven 😉
Reputatie 6
Badge
De voorwaarden voor dit ticket staan duidelijk vermeld op de website van ActievandeDag. Nergens staat iets over uitzonderingen voor juli en augustus.

- Vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2019.
- Van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 04:00 uur.
- Zaterdag, zondag en tijdens feestdagen de hele dag geldig.

De link van NS die u geeft gaat over (voordeeluren)abonnementen en heeft niets met de geldigheid van actiekaartjes te maken.

Reputatie 7
Badge +3
En zo goedkoop is deze aanbieding voor een dagretour nu ook niet. Dezelfde tijden waarin je kunt reizen gelden ook voor de dagretour naar keuze bij de NS Spoordeelwinkel, dan mag je ook nog een frites + milkshake halen bij de Smullers en dan kost het maar €19
Kijk, inderdaad!! Spoordeelwinkel minder frequent, actievandedag en VakantieVeilingen eigenlijk altijd, dus veelal kijk ik daar...

Maar inderdaad!

Ik hou nog een schielijk hoopje op iemand van NS die meldt dat dit in juli/augustus ook gewoon voor 9u geldt....

(De voorwaarden bij deze tickets laten vaak nog ruimte voor vragen.... Altijd ff bij NS checken, voor we een beetje conducteur hebben...)

Dank voor jullie reacties
Reputatie 7
Badge +3
De Spoordeelwinkel heeft dergelijke aanbiedingen ook heel vaak tot bijna altijd, alleen de ene keer is het i.c.m. frites, dan weer een broodje bij LaPlace of ergens koffie met gebak. Dus ook waard om daar vaker te kijken.

En die hoop dat het in juli/augustus ook voor 9 uur geldig, dat gaat hem echt niet worden. Dat is echt alleen voorbehouden aan het (niet meer verkrijgbare) Voordeelurenabonnement.

Reageer