beantwoord

Waar zitten ze dan?

  • 25 september 2016
  • 7 reacties
  • 750 Bekeken

Gisteren van Utrecht naar Tilburg gereisd, ging helemaal top, zonder vertraging en korte overstap. Ook nog een bon voor delifrance bij het dagje uit gekregen. Top! Alleen waar in hemelsnaam zitten die tenten nog? Zou handiger zijn om iets op een station in te kunnen wisselen? Vandaag in Amsterdam CS geweest, óók daar zitten ze niet.
Wat heb je nou aan zo'n bon? Sorry hoor, maar ik vind het zonde van het uitprinten...
icon

Beste antwoord door Dennis 25 september 2016, 22:12

http://www.clubdelifrance.nl/Vestigingen
Bekijk origineel

7 reacties

Reputatie 6
Badge +2
http://www.clubdelifrance.nl/Vestigingen
Ja dat had ik natúúrlijk ook al gevonden, maar om nou met de auto naar zo'n vestiging te gaan...?
Reputatie 6
Badge +2
De aanbieding geeft veel vrijheid, je mag zelfs voordelig naar een bestemming zonder Délifrance. bijdragevandennis 201609
Jeej :D
Ze weten wel wat ze weggeven hè
Helemaal mee eens. Vooralsnog op geen enkel station een Délifrance vestiging kunnen vinden. Dus m.i. een actie waarbij de combinatie met Délifrance niet zo'n slimme keuze is van de NS. Of het moet de bedoeling van de NS zijn om met deze actie zoveel mensen vanuit het openbaar vervoer weer in de auto te krijgen. Want om je bon te verzilveren zul je toch echt ff de auto moeten pakken.
Reputatie 6
Badge +2
om nou met de auto naar zo'n vestiging te gaan...?
Dat hoeft echt niet, er zijn diverse vestigingen dicht bij stations. De meeste mensen die een dagje uit gaan naar een stad komen wel verder dan alleen het station.

Dat neemt niet weg dat prijsbewuste reizigers in de gaten hebben dat zelfs als ze niet naar een Délifrance gaan ze zo een voordelig retour kunnen kopen (als er geen voordeliger actie is bij Kruidvat enz., of als het voor iemand lastiger is daar gebruik van te maken), naast soortgelijke aanbiedingen van de Spoordeelwinkel.

Gedurende de actieperiode is het voor deze reizigers onzinnig na 9 uur of in het weekend een van de vele gewone retours van meer dan € 19 te kopen, of met een OV-chipkaart met of zonder korting meer dan € 19 uit te geven aan alleen maar heen en weer reizen naar een bepaald station en terug. bijdragevandennis 201609
De bedoeling van de 'dagjes uit' van Spoordeelwinkel is dat het een 'dagje uit' is. Je gaat bijvoorbeeld naar een museum, dierentuin of een restaurant. Wanneer je zo'n actie aanschaft zoek je van tevoren even uit of je gebruik kan maken van de actie, toch? Je kan het vervoerbewijs ook zonder de actie gebruiken. Délifrance is terug te vinden in het centrum van vele Nederlandse steden en plaatsen, maar nauwelijks op het station, wel in de nabijheid van een station. Maar dat is ook niet de insteek van deze actie.

Reageer