beantwoord

Aankomende incasso van €20??

  • 3 juni 2017
  • 3 reacties
  • 174 Bekeken

Reputatie 2
Heb een voordeelurenkaart die in november pas verloopt. Staat nu op bankrekening een incasso van €20 euro klaar?? Iemand die mij kan vertellen waarvoor dit is??
Graag contact via pb..

Gr.Marieke
icon

Beste antwoord door Tochjo 3 juni 2017, 12:04

In Mijn NS kunt u voor elke afschrijving een factuur vinden waarop precies staat aangegeven waarvoor de kosten in rekening zijn gebracht. U vindt deze factuur, weinig verrassend, bij Mijn facturen.Vanzelfsprekend kunt u ook even contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen u ook vertellen waarvoor het geld is afgeschreven. Direct contact opnemen met de klantenservice gaat het snelst telefonisch: de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55 (lokaal tarief). U kunt er ook voor kiezen om met NS te chatten (druk op deze pagina op de knop Chat met NS) of een berichtje te sturen op Twitter of Facebook.In de praktijk blijken onbekende afschrijvingen vaak te komen door twee dingen: een Traject Vrij-abonnement en OV-Fiets. Hebt u een Traject Vrij-abonnement gehad en buiten uw afgekochte traject gereisd? Dan worden de kosten hiervoor achteraf van uw rekening afgeschreven. Hebt u een OV-Fiets-abonnement en de afgelopen maanden een of meer keren een fiets gehuurd? Dit kost 3,85 euro per keer en dit bedrag wordt ook achteraf van uw rekening afgeschreven.
Bekijk origineel

3 reacties

Badge +3
In Mijn NS kunt u voor elke afschrijving een factuur vinden waarop precies staat aangegeven waarvoor de kosten in rekening zijn gebracht. U vindt deze factuur, weinig verrassend, bij Mijn facturen.

Vanzelfsprekend kunt u ook even contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen u ook vertellen waarvoor het geld is afgeschreven. Direct contact opnemen met de klantenservice gaat het snelst telefonisch: de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55 (lokaal tarief). U kunt er ook voor kiezen om met NS te chatten (druk op deze pagina op de knop Chat met NS) of een berichtje te sturen op Twitter of Facebook.

In de praktijk blijken onbekende afschrijvingen vaak te komen door twee dingen: een Traject Vrij-abonnement en OV-Fiets. Hebt u een Traject Vrij-abonnement gehad en buiten uw afgekochte traject gereisd? Dan worden de kosten hiervoor achteraf van uw rekening afgeschreven. Hebt u een OV-Fiets-abonnement en de afgelopen maanden een of meer keren een fiets gehuurd? Dit kost 3,85 euro per keer en dit bedrag wordt ook achteraf van uw rekening afgeschreven.
Reputatie 2
Bedankt voor uw bericht,ga daar gelijk even kijken. Heb beiden ( Traject Vrij of OV fiets niet gedaan))
Reputatie 2
Probleem opgelost...............

Reageer