beantwoord

Boete betalen

  • 5 juni 2018
  • 2 reacties
  • 213 Bekeken

Hallo ik heb vandaag mijn boete binnen gekregen maar mijn vraag was of ik die ook gewoon kan overmaken op het rekening nummer van NS?
Alvast bedankt
Danique
icon

Beste antwoord door Thom 5 juni 2018, 21:13

Als het goed is zit er een acceptgiro bij en daar staat alles al op. Als het je eerste boete is, kun je proberen kwijtschelding te krijgen met het boetekenmerk dat er op staat en door contact op te nemen met Klantenservice. Het boetekenmerk bestaat uit een letter met zes cijfers. Neem eerst contact op, als het lukt, hoef je het geld niet over te maken.Kwijtschelding krijg je normaal maar één keer. Als je je fatsoen gehouden hebt toen je de boete kreeg, wordt die doorgaans doorgestreept en moet je het als een waarschuwing beschouwen.
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +4
Als het goed is zit er een acceptgiro bij en daar staat alles al op. Als het je eerste boete is, kun je proberen kwijtschelding te krijgen met het boetekenmerk dat er op staat en door contact op te nemen met Klantenservice. Het boetekenmerk bestaat uit een letter met zes cijfers. Neem eerst contact op, als het lukt, hoef je het geld niet over te maken.

Kwijtschelding krijg je normaal maar één keer. Als je je fatsoen gehouden hebt toen je de boete kreeg, wordt die doorgaans doorgestreept en moet je het als een waarschuwing beschouwen.
Welkom bij de Community, Daniquevd.

Kom je er uit met het antwoord van Thom? Als je nog vragen hebt dan zien we ze graag tegemoet!

Reageer