klantenservice niet bereikbaar

  • 30 augustus 2015
  • 5 reacties
  • 232 Bekeken

klantenservice, dag en nacht bereikbaar... nou niet als je ze nodig bent..
de hele dag al 10 wachtenden voor u, en je kunt niet blijven hangen..
wat nu?

5 reacties

Reputatie 7
Badge +3
Tja, de dag voor hogescholen en universiteiten beginnen.
Lijkt me niet zo vreemd.
Goedemorgen Retourtjeofniet, en welkom!

Vervelend dat wij je aan de telefoon niet snel hebben kunnen helpen. Het was inderdaad erg druk gisteren. Ik zie dat je je vraag alsnog op het forum hebt gesteld, en dat je al snel een antwoord hebt ontvangen dankzij Tochjo. Mooi zo!
Sivan, elk weekend zien we soortgelijke berichten verschijnen op dit forum en elke keer wordt het met een standaardreactie ("wat vervelend dat we je niet hebben kunnen helpen, het was inderdaad erg druk bij de klantenservice") als incident afgedaan. Zou een betere conclusie niet zijn dat er geen sprake is van incidentele drukte maar van structurele onderbezetting in het weekend?
Terecht punt, Theofiel. Het is op sommige dagen ontzettend druk, omdat er heel erg veel wordt gebeld. Wij hebben wij op onze contactpagina echter ook de andere kanalen vermeld. In het geval van TS zie je dat de vragen ook via het forum gesteld kunnen worden, of via een van de andere kanalen. We zijn ons bewust van die drukte aan de telefoon, en zijn ook bezig met kijken hoe we hier het beste mee om kunnen gaan.
Niet op sommige dagen, wat Theofiel aangeeft is het structureel erg druk in het weekend.

En moderators verwijzen mensen ook in het weekend gewoon door naar de telefonische klantenservice die dus overbelast is in het weekend.

Reageer