beantwoord

Koffer verloren!

  • 12 March 2022
  • 2 reacties
  • 104 Bekeken

10-03-2022 in de trein van Groningen naar Den Haag van kwart voor 6 ben ik helaas mijn koffer verloren. Nu zitten er veel kledingstukken in die ik erg graag terug zou willen. De koffer heeft 1 kapot wiel en heeft een hard case. Als je de koffer opend vind je in een van de 2 vakken witte all stars en een roze toilet tas. Het is een relatief kleine koffer. Mocht je de koffer gevonden hebben mail dan naar irenesluiter@hotmail.com. Hoor het graag!

icon

Beste antwoord door Thom 12 March 2022, 16:37

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 6

Formulier al ingevuld?

Reputatie 7
Badge +4

Dikke kans dat het in Den Haag door een conducteur is afgegeven. Als het formulier is ingediend zou ik even contact opnemen met Klantenservice. Die hebben een realtime database en kunnen zo zien waar het is als het is gevonden. U heeft nog tot 15 maart gelegenheid het op te halen met het nummer dat u via Gevonden voorwerpen is verstrekt.  Dat ophalen is gratis maar als het moet worden opgestuurd, dan zijn daar kosten aan verbonden.

 

Ik begrijp dat u het probeert, maar de kans dat degene die de koffer heeft gevonden uw bericht leest, is niet erg groot.

Hier nog wat informatie en mocht dat nog nodig zijn het formulier.

Reageer