beantwoord

Onbekende afschrijving

  • 3 oktober 2018
  • 1 reactie
  • 265 Bekeken

Beste meneer/mevrouw,

Ik kreeg vandaag een afschrijving van mijn persoonlijke rekening van €4,60. Hierbij was de omschrijving: NS groep IZ reizigers. Ik heb geen OV-fiets gebruikt dus ik wil graag weten waar deze kosten vandaan komen.
Bedankt!
icon

Beste antwoord door Tochjo 3 oktober 2018, 19:25

Hebt u een Traject Vrij-abonnement (gehad)? Dan zouden het de kosten voor reizen buiten het afgekochte traject kunnen zijn.In Mijn NS kunt u voor elke afschrijving een factuur vinden waarop precies staat aangegeven waarvoor de kosten in rekening zijn gebracht. U vindt deze factuur, weinig verrassend, bij Facturen.Vanzelfsprekend kunt u ook even rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen u ook vertellen waarvoor het geld is afgeschreven. Dat gaat het snelst telefonisch: de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55. U kunt er ook voor kiezen om met NS te chatten (druk op deze pagina op de knop Chat met NS) of een berichtje te sturen op Twitter of Facebook.
Bekijk origineel

1 reactie

Badge +3
Hebt u een Traject Vrij-abonnement (gehad)? Dan zouden het de kosten voor reizen buiten het afgekochte traject kunnen zijn.

In Mijn NS kunt u voor elke afschrijving een factuur vinden waarop precies staat aangegeven waarvoor de kosten in rekening zijn gebracht. U vindt deze factuur, weinig verrassend, bij Facturen.

Vanzelfsprekend kunt u ook even rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen u ook vertellen waarvoor het geld is afgeschreven. Dat gaat het snelst telefonisch: de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55. U kunt er ook voor kiezen om met NS te chatten (druk op deze pagina op de knop Chat met NS) of een berichtje te sturen op Twitter of Facebook.

Reageer