beantwoord

opzeggen abonnement

  • 4 augustus 2017
  • 1 reactie
  • 133 Bekeken

Op de site is nauwelijks vindbaar waar ik mijn producten op kan zeggen.

Graag duidelijkheid en links waar dit moet gebeuren en ook dat ik het van mijn kaart moet verwijderen (Hoe op het station)
icon

Beste antwoord door Tochjo 4 augustus 2017, 12:15

Informatie over het opzeggen van een abonnement is op de website van NS te vinden via Menu > Klantenservice > Abonnement opzeggen. U komt dan op deze pagina terecht.Korte samenvatting: voor het opzeggen van uw abonnement moet u direct contact opnemen met de klantenservice. Dat gaat het snelst telefonisch: de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55 (lokaal tarief). U kunt er ook voor kiezen om met NS te chatten (druk op deze pagina op de knop Chat met NS) of een berichtje te sturen op Twitter of Facebook.Na het opzeggen moet u inderdaad het abonnement nog van uw kaart moet verwijderen. Dat doet u door bij een kaartautomaat uw kaart aan te bieden, te kiezen voor "Ophalen bestelling" en vervolgens de aanwijzingen op het scherm te volgen. Vergeet deze stap niet, anders wordt het abonnement niet beëindigd.
Bekijk origineel

1 reactie

Badge +3
Informatie over het opzeggen van een abonnement is op de website van NS te vinden via Menu > Klantenservice > Abonnement opzeggen. U komt dan op deze pagina terecht.

Korte samenvatting: voor het opzeggen van uw abonnement moet u direct contact opnemen met de klantenservice. Dat gaat het snelst telefonisch: de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55 (lokaal tarief). U kunt er ook voor kiezen om met NS te chatten (druk op deze pagina op de knop Chat met NS) of een berichtje te sturen op Twitter of Facebook.

Na het opzeggen moet u inderdaad het abonnement nog van uw kaart moet verwijderen. Dat doet u door bij een kaartautomaat uw kaart aan te bieden, te kiezen voor "Ophalen bestelling" en vervolgens de aanwijzingen op het scherm te volgen. Vergeet deze stap niet, anders wordt het abonnement niet beëindigd.

Reageer