Vraag stellen via de chat van de NS

  • 21 december 2016
  • 9 reacties
  • 1581 Bekeken

Waarom moet ik al een halve dag wachten en kan ik nog steeds geen vraag indienen via de chat van de NS?
En kom nou niet met smoesjes van dat er nog andere mogelijkheden zijn; ik wil alléén via de chat een vraag stellen en eis dat dit binnen een kwartier fatsoenlijk kan, zonder dat ik moet wachten. Ik wacht al lang genoeg op het station tot die stomme NS-trein eindelijk eens komt. Altijd die rotvertragingen..., en oplossen?, ho maar... Sterker nog: de tijden zijn véél erger geworden en met ons wordt geen enkele rekening gehouden... NS is harteloos voor zijn klanten en denkt nergens aan en nergens over...

9 reacties

Reputatie 7
Je kunt eisen wat je wil, feit is dat de klantenservice het druk heeft en meer mensen te woord moet staan. En het is geen smoesje dat er andere kanalen zijn, die zijn er echt, sommige nog sneller ook 😉
Twitteren gaat het snelst, maar of je dan een bruikbaar antwoordt krijgt 😃
Je kunt eisen wat je wil, feit is dat de klantenservice het druk heeft en meer mensen te woord moet staan. En het is geen smoesje dat er andere kanalen zijn, die zijn er echt, sommige nog sneller ook ;)

Dan lossen ze dat zelf maar op, stelletje NietsSukkels..., door meer mensen te laten werken, i.p.v. de klant te laten stikken.
Reputatie 7
Je kunt je vraag overigens hier ook stellen, zoals je ziet krijg je hier snel reactie 😉 en niemand laat je stikken, als je zelf maar via een kanaal wil communiceren, zul je moeten accepteren dat via dat kanaal er minder beschikbaarheid is.
Goedemorgen NS Reiziger.

Vervelend dat het niet lukt om ons via de chat te bereiken. Het is op dit moment gewoon erg druk op alle kanalen, met name de kanalen die snel zijn (Twitter, Chat, telefoon). Dit komt met name door de nieuwe dienstregeling en de staking.

Als je snel antwoord wil, dan is chat vaak een geschikt kanaal. Het is jammer dat jij het ziet als een smoes, maar er zijn inderdaad meer kanalen waar je snel wordt geholpen, zoals Twitter. Ook het forum werkt vaak behoorlijk snel, dankzij de behulpzame reizigers die hier actief zijn. Voel je dus vrij je vraag alsnog hier te stellen. De forumleden en wij helpen je graag alsnog.

Beste Ns,

 

Ik heb een treinkaartje dagretour bij de Kruidvat gekocht. Nu wil ik naar Amsterdam centraal en via de terug weg naar Bijlmer arena (Ziggo dome). En later terug naar Eindhoven.

Kan dit? En vul ik bij de dagretour dan Amsterdam centraal in?

 

Mvg marloe

Goedemiddag Marloe en welkom bij de NS Community!

Misschien dat het topic titel een beetje misleidend is, maar deze Community is niet onze chat. Die kun je vinden op onze contactpagina, rechtsboven.

Gelukkig kan ik je vraag wel beantwoorden, wat simpelweg een ja is, ervan uitgaande dat je ook vertrekt vanaf Eindhoven. Amsterdam Bijlmer ArenA ligt namelijk op de route tussen Amsterdam Centraal en Eindhoven. Je kunt als stations voor het dagretour dus Eindhoven - Amsterdam invullen, op de terugweg mag je dan stoppen te Bijlmer ArenA.

Hallo, Lijkt erop dat ik een abbonnement heb lopen met een verkeerde naam en voorletters en ander klantnummer. En geen bijbehorende inlog hoe kom ik hier nu vanaf ? wil niet weer 60 euro betalen voor geen chipkaart.

Hallo, Lijkt erop dat ik een abbonnement heb lopen met een verkeerde naam en voorletters en ander klantnummer. En geen bijbehorende inlog hoe kom ik hier nu vanaf ? wil niet weer 60 euro betalen voor geen chipkaart.

 

Welkom bij de NS Community, lizeanna! Dat klinkt inderdaad niet heel goed. Je kunt het beste contact opnemen met mijn collega's via de klantenservice, zij kunnen met je meekijken. Telefonisch en via social media zijn we 24/7 bereikbaar.

Reageer