beantwoord

wat is momenteel de gemiddelde reactietijd op NS chat?

  • 1 April 2020
  • 3 reacties
  • 474 Bekeken

Ruim een uur geleden een vraag gesteld via NS Chat, nog geen reactie. Ik begrijp dat het druk is, maar kan ik nog wel een reactie verwachten of werkt NS Chat nu feitelijk gewoon niet?

icon

Beste antwoord door Denice NS 1 April 2020, 13:18

Bekijk origineel

3 reacties

Hoi Peter82. Welkom bij de Community!

Momenteel is het echt ontzettend druk op onze Live Chat (meer dan 600 wachtenden...). De wachttijd ligt momenteel tussen de 2 á 3 uur. Het werkt nog steeds echter kan een reactie wat langer op zich laten wachten. Excuses hiervoor!

 

Waar of hoe kan ik mijn bijna verlopen OV-begeleiderspas verlengen??? Kan op jullie website nergens de correcte aanwijzing vinden! Heb een audio- en visuele beperking.

Graag een antwoord.

De OV Begeleiderskaart gaat via Argonaut. Op hun website staat het volgende:

 

Wij sturen 2 maanden voordat de kaart verloopt automatisch een verlengingsformulier per post naar u toe. Heeft u de kaart de vorige keer voor de beperkte duur van 1 jaar ontvangen, dan moet bij de verlengingsaanvraag  naast een pasfoto en kopie ID, ook recente medische gegevens over de huidige situatie meegestuurd worden afkomstig van een arts. Belangrijk is diagnose, ernst, behandeling/behandelingsresultaten. Aan de hand hiervan gaat onze arts beoordelen of de kaart verlengd kan worden, en voor hoelang. 

Reageer