beantwoord

AVG communityToon eerste bericht

115 reacties

Ik heb zojuist vernomen dat de inzageresultaten worden apart toegezonden. De verzoeker krijgt twee e-mails van NS. De eerste mail als antwoord op het verzoek, de tweede bevat een link waarvandaan verzoeker de inzageresultaten kan downloaden.
Hoi Sivan,

Op de tablet was het tabblad niet direct zichtbaar, maar je hebt gelijk dat erige informatie zichtbaar is.Slaan jullie geen metadata op?
En waar vind ik mijn reacties in privéberichten terug?

Met dit excel bestand kun je mijn activiteiten n.l. niet regenereren. Ik heb op dit moment namelijk toegang tot meer data. 🤔

Of kijk ik verkeerd?
https://www.nrc.nl/nieuws/2018/12/19/nu-sleurt-facebook-ook-anderen-mee-a3126538
Sivan NS schreef:

Ik heb zojuist vernomen dat de inzageresultaten worden apart toegezonden. De verzoeker krijgt twee e-mails van NS. De eerste mail als antwoord op het verzoek, de tweede bevat een link waarvandaan verzoeker de inzageresultaten kan downloaden.Nooduitgang schreef:

Hoi Sivan,

Op de tablet was het tabblad niet direct zichtbaar, maar je hebt gelijk dat enige informatie zichtbaar is.Slaan jullie geen metadata op?
En waar vind ik mijn reacties in privéberichten terug?

Met dit excel bestand kun je mijn activiteiten n.l. niet regenereren. Ik heb op dit moment namelijk toegang tot meer data. 🤔

Of kijk ik verkeerd?Graag een reactie.
Reputatie 2
Graag alle data! 😍
Reputatie 2
Met wie moet ik contact opnemen.

'Heeft u nog vragen?
We helpen u graag verder. Uitgebreide informatie over uw privacy bij NS vindt u op ns.nl/privacy of neem bij vragen contact op met NS Klantenservice via telefoonnummer 030-751 51 55 of via Twitter @NS_online.'

Blijft lastig Sivan. 💋


3,90... 😉😁🙃🤪🤐..... 😭😭😭😭 .....
Sivan komt hier volgend jaar op terug.

Contactgegevens:

Reputatie 2
@Denice NS ,

Sivan heeft vandaag het één en ander al opgepakt. Kan op dit moment alleen niet bij verschillende topics die in het Excel bestand staan. Sivan is hiervan op de hoogte en ik verwacht dat ik deze gegevens spoedig kan inzien.

Wat betreft de 'data' neem ik nog contact op met fg@ns.nl. Zal de behandelaar van mijn Case mailen.

Groetjes!
Reputatie 2
Kleine update,

Nog geen reactie op mijn mail van vorige week richting fg. Wacht het nog even af.

Wat betreft mijn data heeft een moderator wederom een topic in de prullebak gedaan. Daarnaast zal het veel tijd kosten om de berichten in te zien. Zal iedere keer via een DM een moderator moeten verzoeken om mij toegang te verlenen tot een topic dat in het archief staat. Dat topic moet ik dan lokaal opslaan. Makkelijker kunnen we het niet maken, moeilijker wel..

(Technisch is er trouwens geen beperking om toegang te krijgen tot de data...)
Badge +3
Het archief is inderdaad beperkt toegankelijk gemaakt wegens verouderde info.

Behalve een moderator kan je ook een super user vragen (waarvan je er een aantal persoonlijk kent natuurlijk) mocht je bepaalde info willen en bijv. het topicnummer of titel weet.
Reputatie 2
Robert B schreef:

Het archief is inderdaad beperkt toegankelijk gemaakt wegens verouderde info.

Behalve een moderator kan je ook een super user vragen (waarvan je er een aantal persoonlijk kent natuurlijk) mocht je bepaalde info willen en bijv. het topicnummer of titel weet.Dat ik bij een super user ook mijn data kan opvragen is natuurlijk ook een optie. 🤔 🤩😁
Regel jij voor mij in de tussentijd even een backup van Spamtopics. De titel was helaas indertijd aangepast, want die was eerst anders... Was een prima plek om gezellig, ook off-topic, te reageren. Dus als je me even een backupje kan sturen met alle data. Hartelijk dank hiervoor! 😍
(Heb zelf morgen zeer waarschijnlijk niet de tijd om deze data allemaal zelf op te slaan als ik een verzoek indien bij Sivan. Volg het een beetje met argosogen.😎 Wordt nog wat om binnen 28 dagen alle data te verzamelen.🤯)

Kleine update.
Reactie van fg per mail ontvangen.
Reputatie 7
Badge +2
Ik dacht dat zo'n archief topic misschien wel terug bij de actieve topics zou komen wanneer er weer nieuwe posts worden geplaats in zo'n topic. Maar ik zie een reactie van Henk NL in dat Spamtopic van 5 dagen geleden en topic staat nog steeds in het archief.
Ho ho, what happens in het archief, stays in het archief!

Zelf heb ik een inzageverzoek bij een andere inSided-klant lopen om inzicht te krijgen in verborgen topics. Ben benieuwd wat ze gaan leveren.
Reputatie 2
Henk_NL schreef:

Ho ho, what happens in het archief, stays in het archief!

Zelf heb ik een inzageverzoek bij een andere inSided-klant lopen om inzicht te krijgen in verborgen topics. Ben benieuwd wat ze gaan leveren.Wat betreft het eerste ben ik het met je eens Henk. Moet je natuurlijk wel toegang hebben tot...
Omdat het lastig was om via software van InSided een DM te versturen, ga je op zoek gaan naar een alternatief. Dat je dan geen toegang meer hebt tot bepaalde topics is natuurlijk niet wenselijk. En dan is het niet zo professioneel om na jaren, als je als moderator op de hoogte bent, je te beroepen op de huisregels. Een andere optie was natuurlijk als *** of *** of *** de moeite had genomen om een nieuw account te nemen omdat de software van InSided ondermaats functioneerde. Communiceren is namelijk een bouwsteen.

Wat betreft het tweede.
Om data boven water te krijgen moet je soms wat tijd investeren. Wat de andere inSided-klant je gaat leveren? Geen idee, maar wel intressant.

Mijn verzoek om data gaat vermoedelijk via fg naar Sivan..... En die gaat weer over 'de' data... Kan er naast zitten, maar dan is de constructie niet helemaal je van het. Zeker niet als er ondanks het uitdrukkelijke verzoek om geen data te verwijderen, dit toch regelmatig is gedaan.

Argosogen.... sorry. Moet natuurlijk Argusogen zijn. 😎

https://community.ns.nl/de-ns-community-61/ns-community-nieuw-jasje-en-nieuwe-naam-48117/index28.html#post367348 Zal er voortaan beter op letten! 🙈💋
Reputatie 2
Puntjes bespreken of negeren. https://www.vpro.nl/argos/media/afleveringen/2018/-Badmeester-wat-weet-u-van-mij--.html

Reageer