beantwoord

Amsterdam roermond

  • 11 september 2017
  • 5 reacties
  • 154 Bekeken

de laatste trein van adam naar roermond stopt in Eindhoven. ik kan niks vinden over bussen etc. kan iemand adviseren hoe ik nog in roermond kom met hulp van ns?
icon

Beste antwoord door Thom 11 september 2017, 23:20

Als dat zo is kunt u het beste aan de conducteur om een oplossing vragen. Hij kan in sommige gevallen een taxi regelen. Doe dat nooit op eigen initiatief.Ik zie overigens zo snel deze afwijking van de dienstregeling niet.
Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 7
Badge +4
Er gaat om 23.31 nog een trein naar Roermond. De laatste trein uit Amsterdam komt in Eindhoven aan om 00.58, dan is er geen bus meer naar Roermond. De trein rijdt pas weer om 06.31. De verstoring is er niet of is nog niet zichtbaar.
ok , bedankt, maar ik kom.om.0.00 uur aan in Eindhoven en normaal gaat ie door naar roermond. dan zetten ze toch bussen in?
Reputatie 7
Badge +4
Als dat zo is kunt u het beste aan de conducteur om een oplossing vragen. Hij kan in sommige gevallen een taxi regelen. Doe dat nooit op eigen initiatief.

Ik zie overigens zo snel deze afwijking van de dienstregeling niet.
ok thanks
Hallo istvan. Welkom op het NS Serviceforum! 🙂

Ik hoop dat je gister op je eindbestemming bent aangekomen. Vervelend dat de trein niet verder reed dan station Eindhoven!

Reageer