beantwoord

Nog steeds in de reisplanner: overstappen sporen 9/10 op Sloterdijk

  • 4 januari 2019
  • 32 reacties
  • 1247 Bekeken


Toon eerste bericht

32 reacties

Reputatie 3
Ik heb nog geen respons over mogen ontvangen. Ik heb ze een reminder gestuurd, zodat er alsnog even naar kan worden gekeken. Bedankt voor jullie geduld!


Doe rustig aan: Topic loopt pas 6 maanden. Nog even wachten en dan is er een nieuwe dienstregeling en kunnen we weer van vooraf aan beginnen.
Ik had het ook liever beter/sneller gezien! Maar ik heb nu NET een antwoord gehad. Echt mooie timing! Nou ja... ;)

"Een team is bezig met onderzoek naar ongewenste overstap's. Concreet gaat dat om een overstap op Sloterdijk terwijl Zaandam beter is (cross platform).
Inmiddels zijn testen uitgevoerd met een aanpassing in de dataset, en die geeft in bijna alle gevallen het gewenste resultaat.

Omdat aanvullende testen wenselijk zijn (o.a. met andere prioriteitsstations) heeft het team nieuwe datasets aangevraagd. Deze kunnen door productievoorbereiding op dit moment echter nog niet worden geleverd i.v.m. andere werkzaamheden.
Kortom, er wordt aan gewerkt. Een oplossing lijkt voorhanden. Maar het gaat nog even duren voordat we dit in productie kunnen opleveren."
Badge +3
Ik kom er zelden maar vind het erg goed nieuws.

Lopen is gezond maar als Zaandam ook kan dan Sloterdijk gewoon vergeten. Met name voor mensen die dan door poortjes gaan en extra kosten krijgen daardoor.
Kortom, er wordt aan gewerkt. Een oplossing lijkt voorhanden. Maar het gaat nog even duren voordat we dit in productie kunnen opleveren."

En tot die tijd zetten jullie de poortjes op Sloterdijk open om te voorkomen dat mensen worden opgelicht?
Dat is nog eens goed nieuws!
Badge +3
Wishful thinking, maar zou inderdaad wel de beste 'workaround' zijn natuurlijk!

Over zwartrijders hoeft men zich niet druk te maken, die hebben immers maling aan poortjes.

Sloterdijk als knooppunt/overstappunt is volgens mij nog steeds de hoofdfunctie, en voor de rest een hoop zakelijke klanten, ook al groeit het als kool door hotels en steeds meer woningen in de omgeving. Daar hoef je ook de poortjes niet noodzakelijk voor dicht te houden lijkt me.
Reputatie 2
Ik vind het positief nieuws dat er in ieder geval serieus aan wordt gewerkt door de techneuten en een oplossing voorhanden lijkt! Dank voor de update.
Reputatie 7
Badge +3
Wow, na meer dan zeven maanden "wordt er aan gewerkt"!

Reageer