beantwoord

Reisplanner (Alm - Mp)

  • 26 mei 2019
  • 4 reacties
  • 306 Bekeken

Hoezo halen jullie de reis van : Almere centrum (23:33) naar Meppel ( 00:33) van jullie reisplanner af om hem vervolgens later er weer op tezetten ? Ik ben hierdoor dus veel eerder van huis gegaan wat niet nodig was geweest.
icon

Beste antwoord door Momo 11 juni 2019, 16:09

Emma, zie ook https://community.ns.nl/de-ns-reisplanner-58/reisplanning-vanavond-almere-meppel-23-33-staat-er-niet-in-58114#post391257 voor dezelfde reis 2 juni (dus een week na de melding uit deze mail).Jeroen had toen al gebeld en trein werd alsnog ingelegd.
Bekijk origineel

4 reacties

Beste Stipt-op-tijd, welkom bij onze Community!

Allereerst wil ik even aangeven dat het niet wenselijk is dat Communityleden de letters van 'NS' in hun naam hebben. Het is voor ons prettig dat het overzichtelijk blijft wie er moderators zijn en wie niet. Ik heb je naam nu even aangepast naar 'Stipt-op-tijd', mocht je zelf een beter idee hebben hoor ik dat graag. Dan pas ik het natuurlijk direct weer aan.

Wat betreft je vraag kan ik helaas niet achterhalen waarom dit is gebeurt, wél kan ik het voor je navragen, dus dat ga ik nu doen! Wanneer ik hier meer over weet, zal ik je even updaten.
Update:

Helaas ben ik er niet achter gekomen waarom deze reis uit de reisplanner is verdwenen.

Voor de meelezers:

Mocht jouw reis ineens uit de reisplanner verdwijnen, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van reisinformatie Nederland (0900-9292).
Reputatie 7
Badge +3
Emma, zie ook https://community.ns.nl/de-ns-reisplanner-58/reisplanning-vanavond-almere-meppel-23-33-staat-er-niet-in-58114#post391257 voor dezelfde reis 2 juni (dus een week na de melding uit deze mail).

Jeroen had toen al gebeld en trein werd alsnog ingelegd.
Zo fijn dat jullie me altijd helpen! Ik kan niet alles bijhouden namelijk, helemaal top. Dankjewel Momo.

Reageer