beantwoord

Rolling Stones GelreDome

  • 6 oktober 2017
  • 3 reacties
  • 664 Bekeken

Rijden er extra treinen van Arnhem naar Amsterdam zondagavond 15 oktober ivm concert Rolling Stones?
icon

Beste antwoord door Arnold NS 6 oktober 2017, 12:53

Hallo Dmanson en welkom op het NS Forum!Er zal inderdaad een buitendienststelling plaatsvinden voor het Rolling Stones concert. Deze vind je nu al in de reisplanner. Kijk voor de reis nog wel even of er geen veranderingen of storingen zijn, zodat je weet waar je aan toe bent 🙂.
Bekijk origineel

3 reacties

Hallo Dmanson en welkom op het NS Forum!

Er zal inderdaad een buitendienststelling plaatsvinden voor het Rolling Stones concert. Deze vind je nu al in de reisplanner. Kijk voor de reis nog wel even of er geen veranderingen of storingen zijn, zodat je weet waar je aan toe bent 🙂.
Ik zie geen late treinen in de routeplanner. De laatste naar Den haag ( met overstap en dus kans op missen) vertrekt om 23:31. Dat red je nooit vanaf Gelredome. Je staat namelijk daar na het concert eerst met 20.000 mensen een uur op de bus van GelreDome naar het station te wachten. Dus... ns... doe er wat aan!
Ah, de buitendienststelling gaat om extra inzet (capaciteit). Het is echter niet zo dat er extra late treinen zijn voor mensen uit Maastricht, Den Helder, Groningen of Middelburg om maar extremen te kiezen. De buitendienststelling is daarin dus beperkt. Ik snap dat je dit jammer vindt, maar met dergelijke scenario's kunnen wij dus geen rekening houden.

Reageer