waarom geeft de ns niet aan of een kaart geldig is in de bus?

  • 31 July 2019
  • 3 reacties
  • 188 Bekeken

Hallo ik kan vanaf Nieuw-amsterdam Drenthe een kaart kopen tot en met Midwoud maar ik moet ook met de bus is deze kaart dan ook geldig voor in de bus of dat niet? Omdat de Ns wel de prijs laat zien maar niet of dat ticket tevens geldig is in de bus

3 reacties

Reputatie 7
Badge +4
Treinkaartjes zijn bijna nooit geldig in de bus. Het zijn geen buskaartjes. NS hoeft dat niet te laten zien, u mag de vraag wel stellen. . Een reis met de bus mag wel als er treinen zijn uitgevallen, en er vervangende bussen zijn ingezet door NS , of door een andere treinvervoerder.


Het komt wel eens voor dat er een actiekaartje is, bijvoorbeeld naar de Efteling, waarbij de bus is inbegrepen. Standaard is dat zeker niet.
Oke dank u
Als u via ns.nl een reis plant tot midwoud dan is de daar getoond prijs de prijs inclusief bus. Je kan op de link 'Meer prijzen' klikken voor details welk deel van de prijs voor de trein is en welk deel voor de bus.

Echter het kaartje dat u koopt via ns.nl is echter alleen de treinreis, voor de bus dient u nog los te betalen (bijvoorbeeld met uw OVchipkaart)

Reageer