Sticky

Nieuwe update!


Reputatie 3
Bedankt dat je de afgelopen tijd de NS Lab-app hebt getest. Sinds kort is de nieuwste versie van NS Lab beschikbaar. Heb jij hem al geüpdatet? Wij zouden het erg leuk vinden als je komende periode het volgende wilt testen:
Eén van de features die op dit moment in de NS Lab-app zit, is de mogelijkheid om te zien op welk traject je rijdt en op welk station je staat, zonder dat je een reis hoeft te delen met de app. We zouden graag willen dat je komende tijd deze functionaliteit voor ons gaat testen. Je hoeft dus geen reis te delen, je hoeft alleen in de trein te zitten en de ‘Nu’ tab te kiezen in de app. Klopt het traject wat je ziet? Zie je de stations verschijnen op je telefoon? Over een aantal weken versturen wij een nieuwe mail met een aantal vragen over deze feature.


Een andere feature die al beschikbaar was , is de wandelroute van je incheckpunt naar je vertrekspoor. Wat wij hieraan hebben toegevoegd is je overstaproute. Wanneer je op een station komt waar je moet overstappen (zoals Utrecht Centraal of Rotterdam Centraal) dan toont de app de looproute naar het perron waar je moet overstappen. Plan jij regelmatig een treinreis met een overstap? Dan zijn we benieuwd wat je vindt van deze functie! Looproutes zijn beschikbaar op Amsterdam CS, Den Bosch, Rotterdam CS en Utrecht CS.

Uiteraard zijn wij heel erg nieuwsgierig naar jullie bevindingen daarom zullen wij volgende week een vragenlijst sturen over de genoemde features.

0 reacties

Geen reactie

Reageer