Aanpassing frequentie sprinter Weert-Tilburg Universiteit per 11-12-2022

  • 12 October 2022
  • 2 reacties
  • 247 Bekeken

Hallo,

Vanmorgen las ik onderstaande in de krant:

...Tussen Weert en Tilburg Universiteit wordt de frequentie eveneens verlaagd; in plaats van twee Sprinters per uur, rijdt er vanaf 11 december nog maar één…

Hoe kan dit nu besloten worden. De sprinter zit elke morgen vol en veel reizigers moeten staan. Er wordt o.a. erg veel gereisd door studenten met deze trein. Het is dus echt ongepast om de frequentie naar 1 per uur te zetten. Ook het aansluiten op school- en werktijden komt hierdoor verder onder druk te staan.

Beste NS: ik verzoek u hierbij om deze aanpassing in de dienstregeling niet door te laten gaan. Dit leidt namelijk tot echt overvolle treinen en ongewenste situaties.

Als jij hier ook mee te maken gaat krijgen deel dit bericht en laat de NS weten dat deze aanpassing echt niet door de beugel kan.

 


2 reacties

Badge +3

Alleen in het weekend wordt de frequentie op dit traject verlaagd van twee naar één sprinter per uur. Op werkdagen overdag blijven er twee sprinters per uur rijden.

Reputatie 7
Badge +2

Voor de duidelijkheid: die uurdienst komt er alleen in het weekend en 's avonds. Op de spitstijden waar u het over heeft veranderd er dus helemaal niks.

Reageer