beantwoord

Dienstregeling 31 december avonds

  • 2 november 2019
  • 4 reacties
  • 103 Bekeken

Rijden er vanaf 22:00 nog treinen van Schiphol naar Leiden? Evt internationale treinen?

icon

Beste antwoord door Vareo 2 november 2019, 11:24

Tussen 20.00 en 01.00 zal in principe niks rijden op 31 december.

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 5

Tussen 20.00 en 01.00 zal in principe niks rijden op 31 december.

Goedemiddag MichelVD en welkom bij de NS Community!

De exacte dienstregeling voor oudejaarsavond is op dit moment nog niet bekend, maar het is vrij standaard dat op 31 december na 20:00 al het treinverkeer wordt stilgelegd. Dit is de afgelopen jaren zo geweest, dus ik verwacht dat dit ook de komende jaarwisseling het geval zal zijn. Ik zou er niet van uit gaan dat je om 22:00 nog een trein kunt nemen.

Reputatie 6

Op Oudjaarsavond rijden er vanaf ongeveer 20:00 tot en met 1 uur ’ ochtends inderdaad geen treinen. Op het traject Schiphol naar Leiden Centraal zal daarna hoogstwaarschijnlijk gewoon weer een Nachtnettrein gaan rijden (die rijden doorgaans eenmaal per uur).
Plan dus even in de loop van december de reis in de reisplanner op ns.nl of de NS-app. Ik zie voor Oudjaarsavond nog allemaal treinen tussen Schiphol en Leiden in de reisplanner staan die er nog wel uit zullen worden gehaald (misschien kan jij dat nog even doorgeven, @Stein NS?).

Dus misschien wordt het wel even een paar uurtjes oliebollen eten met de Marechaussee op Schiphol. ;)   

Dienstregeling voor specifieke dagen wordt uiterlijk 10 dagen voor dato aangepast in de Reisplanner, wanneer die afwijkt van de jaardienstregeling. Op dit moment zal voor dagen verder in de toekomst de standaard jaardienstregeling dus worden weergegeven, voor 31 december een dinsdag. Het heeft vrij weinig meerwaarde om dat door te geven, gezien het voor nu klopt hoe het nu weergegeven wordt. :relaxed:

Reageer