beantwoord

Leiden CS - Rotterdam CS extreme drukte door kortere treinen

  • 13 december 2016
  • 29 reacties
  • 994 Bekeken


Toon eerste bericht

29 reacties

Reputatie 7
Badge +3
Vanmorgen was het voor mij iets beter, de IC Dordrecht van 7.39 op Laan van NOI was nu een 6je ipv de hele week al een 4tje. Ik kon nu eindelijk eens het hele stuk tot Delft zitten.
Wel opvallend om op een vrijdag, wanneer het volgens mij toch meestal wel iets rustiger is dan wel een wat langere IC in te zetten dan de rest van de week.
Reputatie 7
Badge +3
Bij de dagelijkse druktemeldingen voor de 2427 naar Dordrecht wordt nu aangegeven "Deze trein heeft tijdelijk korter dan gepland gereden".
Fijn dat dat wordt erkend. Betekent dat ik dan binnenkort een langere trein kan verwachten? Vandaag, gister en maandag was het nog een VIRM6, wat deze week nog wel genoeg is. Maar als het volgende week weer net zo druk wordt als in de eerste week van de nieuwe dienstregeling dan is dat niet genoeg.
Of heeft dit "korter" betrekking op de 4tjes die er de eerste 4 dagen van de nieuwe dienstregeling reden en zijn 6jes gepland?
Ik heb dit topic nogmaals onder de aandacht gebracht. In verband met ziekte en drukte hebben onze specialisten nog niet gereageerd, waarvoor excuses.
Reputatie 3
Er zijn op dit traject inderdaad een aantal tijdelijke maatregelen die gevolgen kunnen hebben voor de drukte in de treinen. Zo rijden de Intercity's Lelystad-Dordrecht tijdelijk door naar Breda totdat de knip in de Intercity Den Haag-Eindhoven (alle reizigers moeten tot april overstappen in Breda) wordt opgeheven. Om dit mogelijk te maken stopt de helft van de Intercity's in zuidelijke richting tijdelijk niet in Schiedam Centrum en de helft van de Sprinters in zuidelijke richting niet op Delft Zuid. De drukte in de treinen monitoren wij voortdurend. U kunt dit ook melden in onze app.

Reageer