Nieuwe dienstregeling Zeeland


Ik had zo gehoopt dat er weer een intercity zou komen tussen Vlissingen en Roosendaal, nee dus blijft een stoptrein en het wordt nog erger, geen rechtstreekse verbinding én een langere reistijd naar de randstad + overstap, fijn als je met de koffer naar Schiphol reist. Dus nog een langere reistijd, tel je dat op met het al eerdere kwartier langer naar Roosendaal met de langere reistijd naar de randstad ben je een half uur langer aan het reizen.
Het is weer duidelijk de provincies moeten lijden onder de randstad, daar lees ik alleen maar tijdwinst en betere verbindingen. Toch maar weer met de auto...
Wanneer komt er een nieuwe dienstregeling waarin wel rekening wordt gehouden met de Zeeuwen?

105 reacties

Reputatie 1
Die trein krijgt wel een goede aansluiting op de IC direct gok ik, dus dat is weer 30 minuten winst (tegen betaling). Wat mij betreft zijn Roosendaal (overstap richting Breda) en Rotterdam een stuk belangrijker.
Reputatie 6
Badge
Het wordt geen overstap naar Rotterdam. Het IC gedeelte wordt aan het 'sprinter'gedeelte gekoppeld en rijdt samen verder richting Rotterdam.
Reputatie 1
Ah, op die manier.. Ja dan gaat er geen overstap op de IC direct komen, tenzij de tijden weer iets wijzigen in de nieuwe dienstregeling natuurlijk.
Reputatie 6
Badge
Dus al met al wordt die trein alleen leuk om snel Zeeland uit te komen.
Reputatie 1
Ja, daar komt het wel op neer. Al lijkt me daar ook niets mis mee toch?

Wel jammer dat ze nu dus al lijken te weten dat de lange stop in Roosendaal ook in de komende dienstregeling blijft..

Reageer