beantwoord

Trein naar utrecht vanuit tiel

  • 27 augustus 2019
  • 32 reacties
  • 939 Bekeken


Toon eerste bericht

32 reacties

Reputatie 5

@iMark Deze reis (lees: de omreis via Arnhem) is er bewust ingezet als alternatief. Daarom staat er in dit geval wel een ritprijs erbij.Dat begrijp ik allemaal. Maar dat is een totaal zinloze exercitie wanneer je het bijbehorende kaartje niet kunt kopen. Probeer voor de grap eens de knop "Koop kaartje" bij een reisadvies via Arnhem op zaterdag of zondag.

Duidelijker kan ik het toch echt niet uitleggen. De reisplanner verkoopt gewoon kletskoek. Die kun je ook niet kopen via de knop "Koop kaartje".


Ik snap je punt wel hoor. Er zitten wel vaker bugjes in de NS site bij werkzaamheden, omdat het systeem niet op rare reisadviezen zoals deze is gebouwd. Dat kan zeker een beetje storend zijn, maar ik denk dat de developers bij NS grotere bugs voorrang geven boven dit soort specifieke bugjes die alleen bij werkzaamheden optreden.
Reputatie 7
Badge +3
Juist tijdens werkzaamheden is juiste informatie van belang. Dat moet heel hoge prioriteit hebben.
Badge +3
Bedroevend slecht gepland allemaal ja.

Zojuist iemand gesproken die Houten Castellum - Utrecht Terwijde wil doen, normaal 21 minuten.

Nu minimaal 55 minuten, met een (2 minuten, als dat lukt) bus-bus overstap in Houten en een overstaptijd van 15 minuten in Utrecht.

Mag het niet zeggen maar ik zou het wel weten en gewoon de bus in stappen. Bij instapcontrole ga je dan alsnog even langs het paaltje.
Reputatie 7
Badge +3
Ik ben bang dat het morgen klachten gaat regenen zo slechts is dit georganiseerd. Het lijkt er op dat NS onvoldoende bussen heeft kunnen regelen om voldoende sneldiensten in te kunnen leggen. De reistijden met de bus zijn in veel gevallen gewoon absurd. Daar komt bij dat de schoolvakanties aan de Brabantse/Gelderse kant al twee weken voorbij zijn en daar inmiddels dus al lang weer zeer druk spitsvervoer is.
Reputatie 7
Badge +3
Nou, daar zijn de klachten dan:
https://www.ad.nl/utrecht/weekend-lang-geen-treinen-utrecht-den-bosch-wat-nu~a729c772/
Reputatie 7
Badge +3
De reistijden met de bus zijn in veel gevallen gewoon absurd.
Ik zag gister ook al een melding van NS_online op Twitter langskomen dat vanwege drukte op de weg de vervangende bussen er (nog) langer over deden.
Badge +3
Nou, daar zijn de klachten dan:https://www.ad.nl/utrecht/weekend-lang-geen-treinen-utrecht-den-bosch-wat-nu~a729c772/
Haha, met weer die foto erbij van een persoon die zijn OVC graag kapot wil hebben😅

En ja hoor... Oh wacht, dat kon gisteren nog wel!

Mevrouw krijgt bij het infopunt op station Houten te horen dat ze met de trein weer terug moet naar Castellum.

Reageer