van Weert naar Geldrop | NS Community
beantwoord

van Weert naar Geldrop

  • 19 February 2022
  • 7 reacties
  • 124 Bekeken

Hoi vraagje staat dus vanaf 15.20 u de trein wel rijd van Weert naar Gelrop kan ik hier van op aan? en kan ik dan savonds ook weer terug?

 

met vriendelijke groet,

 

Caroline

icon

Beste antwoord door Tamzin 19 February 2022, 14:44

Bekijk origineel

7 reacties

Badge +3

Het is niet zeker dat deze trein zal gaan rijden. Het is ook niet duidelijk welke treinen vanavond wel en niet kunnen rijden.

Reputatie 7
Badge +3

Het lijkt er op dat deze trein wel gaat rijden. Op de vertrekstaat van Weert is momenteel te zien dat de sprinter naar Tilburg Universiteit voorlopig de enige trein gepland staat te gaan rijden de komende uren, met die van 15:20 als eerste, mogelijk is dat stuk spoor al vrijgemaakt. Maar geen garanties, blijf het dus wel goed in de gaten houden. 

NS heeft laten weten dat er vandaag nog hooguit incidenteel wat treinen zullen rijden. Omdat de storm in het zuiden het minste was is de kans dat dat daar het geval zal zijn natuurlijk het grootste. Maar garantie tot de deur, sta niet verbaasd te kijken als uw trein alsnog geschrapt wordt.

Reputatie 7
Badge +3

In het zuiden is inderdaad de meeste kans dat er wel wat treinen gaan rijden, er lijkt ook wat te gaan gebeuren tussen Eindhoven en Heerlen na 15:00 uur. 

Dankjewel voor jullie reacties 😃

Badge +3

Ja, er gaat weer wat rijden, dus Weert - Geldrop moet lukken.

Edit: 15.20 geschrapt, 15.50 gepland om te rijden.

Reputatie 7
Badge +3

Die trein van 15:20 vanaf Weert is zojuist toch nog komen te vervallen. https://treinposities.nl/ritinfo/20220219/6458

15:50 staat er nog in, maar ook hier geen garanties.

Reageer