beantwoord

Claim afgewezen

  • 25 februari 2016
  • 1 reactie
  • 58 Bekeken

Op 21 januari reed de stoptrein van 07:13 vanuit Vught richting Eindhoven niet. Er werden bussen ingezet naar Boxtel, maar de eerste kwam pas na 1.5 uur. Ik heb daarom een claim ingediend maar die is afgewezen, nummer: 41089690 . Zou deze alsnog goedgekeurd kunnen worden, alvast bedankt.
icon

Beste antwoord door Sivan NS 25 februari 2016, 13:11

Hoi Reiziger132. en welkom op het forum. Vervelend dat jouw reis zo is verlopen.Je claimt voor Boxtel - Eindhoven. Als ik jou zo lees, dan was de reis Vught - Eindhoven. Omdat je reistransacties niet overeenkomen met je geplande reis, kun je de claim beter indienen via een formulier met begeleidend schrijven. Een medewerker beoordeelt de claim dan (en niet een computer), waardoor er rekening gehouden kan worden met eventuele uitzonderingen/afwijkingen tijdens de reis.Ik zie dat behoorlijk wat treinen van Vught naar Eindhoven waren uitgevallen. Aangezien je een afgekocht reisrecht hebt voor Vught - Eindhoven, heb ik het traject aangepast en de claim alsnog goedgekeurd.Hopelijk verloopt je volgende reis prettiger!
Bekijk origineel

1 reactie

Hoi Reiziger132. en welkom op het forum. Vervelend dat jouw reis zo is verlopen.

Je claimt voor Boxtel - Eindhoven. Als ik jou zo lees, dan was de reis Vught - Eindhoven. Omdat je reistransacties niet overeenkomen met je geplande reis, kun je de claim beter indienen via een formulier met begeleidend schrijven. Een medewerker beoordeelt de claim dan (en niet een computer), waardoor er rekening gehouden kan worden met eventuele uitzonderingen/afwijkingen tijdens de reis.

Ik zie dat behoorlijk wat treinen van Vught naar Eindhoven waren uitgevallen. Aangezien je een afgekocht reisrecht hebt voor Vught - Eindhoven, heb ik het traject aangepast en de claim alsnog goedgekeurd.

Hopelijk verloopt je volgende reis prettiger!

Reageer