geen GTBV bij werkzaamheden bij extra vertraging

  • 11 september 2019
  • 32 reacties
  • 888 Bekeken


Toon eerste bericht

32 reacties

Reputatie 6
Maar waar komt het half uur vertraging dan vandaan? Er rijden toch meer treinen tussen Den Bosch en Eindhoven?
Reputatie 5
Ja klopt! Bij mij gaf hij in de app aan dat de overstap niet mogelijk was ( heb ik een screenprint van)
Reputatie 5

Ik vind dit een heel vreemd advies. In plaats van een overstap die niet mogelijk is, moet er natuurlijk een alternatief advies gegeven worden met een overstap die wel mogelijk is. Voor zover ik kan zien heeft de IC naar Venlo wel gewoon gereden en ook de IC naar Maastricht.

Dan kom je op een totale vertraging van +/- 30 of 40 minuten, wat de afwijzing zou kunnen verklaren. Dat is namelijk +/- 10 of 20 minuten bovenop de vertraging door de geplande werkzaamheden.

Of kwam je nog later in Den Bosch aan of mis ik iets anders?
Reputatie 5
Na weken wachten is mijn claim weer afgewezen. Ik heb op 30 augustus de app geraadpleegd onderweg omdat de trein vaart minderde. We waren te laat in den bosch de overstap was niet meer mogelijk ( zie foto). De eerstvolgende mogelijkheid die de app bood was een half uur later. Dus we hebben in den bosch koffie gehaald en een half uur vertraging opgelopen. Je mag er toch vanuit gaan dat de app betrouwbaar is?
N suggereert men dat blauwnet wellicht te laste as maar dat was helemaal niet zo, NS was te laat. Ik heb het stuk kampen Zwolle niet opgenomen in de claim omdat ie standaard wordt afgewezen omdat het twee vervoerders zijn. De vertraging zit toch echt op het stuk van de NS. Maar goed ik geef het op. Heb er nu drie keer over gemaild en wordt steeds afgewezen.


Reputatie 5

Mensen ik heb na bijna 5 maanden toch mn claim vergoed zien worden…..opgelost dus.

Fijn dat het uiteindelijk is opgelost. Ik wens je fijne feestdagen toe, Sim70!

Reageer