beantwoord

geld terug bij vertraging

  • 28 oktober 2017
  • 1 reactie
  • 66 Bekeken

  • Reisadviseur*
  • 4 reacties
Donderdagochtend j.l. vertraging reis tussen Arnhem-Eindhoven. Aankmst geplad om 11.00 uur, dat werd 12.30 uur.
In Nijmegen uit moeten checken, een half uur gewacht oip de NS bus naar Oss en daar ingecheckt.
Hoe kan ik die vertraging weergeven om geld terug te ontvangen?
icon

Beste antwoord door Tochjo 28 oktober 2017, 11:31

In Mijn NS kunt u naar Reishistorie > Trein gaan en de rit van Arnhem naar Nijmegen opzoeken. Klik op die rit en klik vervolgens rechts op de link Geld terug bij vertraging. Bij Uitgecheckt kunt u kiezen voor alle stations waar u die dag hebt uitgecheckt. Kies daar voor Eindhoven. Op die manier kunt u een claim indienen voor de hele reis.Een andere manier is door dit formulier te gebruiken. Dat formulier kent een veld waarin u aanvullende opmerkingen kunt invullen, dus de situatie kunt toelichten. Merk op dat formulieren waar een opmerking is ingevuld, handmatig verwerkt moeten worden, en dat het daarom weken langer kan duren voordat u een reactie ontvangt.
Bekijk origineel

1 reactie

Badge +3
In Mijn NS kunt u naar Reishistorie > Trein gaan en de rit van Arnhem naar Nijmegen opzoeken. Klik op die rit en klik vervolgens rechts op de link Geld terug bij vertraging. Bij Uitgecheckt kunt u kiezen voor alle stations waar u die dag hebt uitgecheckt. Kies daar voor Eindhoven. Op die manier kunt u een claim indienen voor de hele reis.

Een andere manier is door dit formulier te gebruiken. Dat formulier kent een veld waarin u aanvullende opmerkingen kunt invullen, dus de situatie kunt toelichten. Merk op dat formulieren waar een opmerking is ingevuld, handmatig verwerkt moeten worden, en dat het daarom weken langer kan duren voordat u een reactie ontvangt.

Reageer