Laatste snelbus Breda-Tilburg nooit gereden

  • 3 november 2018
  • 27 reacties
  • 808 Bekeken

  • Op het juiste spoor
  • 1 reactie
Afgelopen nacht om 1.59 uur zou er een laatste snelbus i.p.v. trein van Breda naar Tilburg rijden. We hebben op verschillende plaatsen staan wachten, maar geen bus gezien! Verschillende keren bij een hulp-paal ns medewerkers gesproken en zij vertelden ons steeds om 10 minuten te wachten. Nadat we langer dan een half uur hebben gewacht was er nog niemand. We hebben toen helaas veel geld uit moeten geven aan een taxi. Gelukkig konden we samen rijden met nog 5 andere zoekende mensen. Graag zouden we deze kosten gecompenseerd krijgen.


27 reacties

Reputatie 7
Badge +3

@Sim70


Ik zou zelf ook nooit op een laatste bus gokken, zo zit ik ook niet in elkaar.
Wel komisch dat een NS-medewerker het gokken noemen dat een NS-bus wel of niet rijdt. Daar moet je van op aan kunnen gaan, dat is niet het probleem van de reiziger maar van het bedrijf dat betaald wordt door zowel reiziger als indirect de belastingbetaler om die dienst uit te voeren. Met "zo in elkaar zitten" heeft het niets te maken.


Ik probeer als het even kan ook nooit de laatste vervoersmogelijkheid te nemen. Net als dat ik een ruime marge inbouw als ik naar een vliegveld moet.
Ik "gok" ook nooit op de laatste trein. Ik houd daar niet van en als er een kink in de kabel komt, kost het gewoon enorm veel extra tijd. Net als MoDe ga ik ook extra tijd inruimen om naar een vliegveld te gaan.

Reageer