beantwoord

Taxikosten terug vragen

  • 14 april 2019
  • 3 reacties
  • 281 Bekeken

Kan ik geld terug vragen voor taxi kosten omdat de bovenleiding kapot is gegaan en de trein niet op tijd weg reed?
icon

Beste antwoord door Jeroen 14 april 2019, 21:22

Helaas voor u worden taxi kosten alleen vergoed als de NS deze taxi voor u heeft geregeld, als u op eigen initiatief een taxi heeft genomen dan zal deze conform de algemene voorwaarden van de NS niet vergoed worden.Tijdens de breuk van de bovenleiding hebben er wel treinen gereden gedurende het grootste deel van de dag alleen waren deze in veel gevallen vertraagd. Vertraging is maar in een zeer speciaal geval een reden om een taxi voor een reiziger te regelen door de NS.
Bekijk origineel

3 reacties

Badge
Helaas voor u worden taxi kosten alleen vergoed als de NS deze taxi voor u heeft geregeld, als u op eigen initiatief een taxi heeft genomen dan zal deze conform de algemene voorwaarden van de NS niet vergoed worden.

Tijdens de breuk van de bovenleiding hebben er wel treinen gereden gedurende het grootste deel van de dag alleen waren deze in veel gevallen vertraagd. Vertraging is maar in een zeer speciaal geval een reden om een taxi voor een reiziger te regelen door de NS.
Reputatie 7
Badge +3
Nee u kunt geen geld terug vragen als u zelf een taxi regelt vanwege treinvertraging.
Alleen door NS medewerkers geregelde taxi's worden vergoed, zo dat de reiziger niets zelf hoeft voor te schieten. Echter regelt NS alleen taxi's als er helemaal geen treinen rijden en geen ander vervoer is. In uw geval reden er wel treinen, alleen met vertraging.
Hallo Siegfried G.A. Daal en welkom bij de NS Community.

Helaas kun je deze kosten, zoals Jeroen en MoDe al aangeven niet vergoed krijgen van NS. Alleen een taxi welke geregeld is door NS kan vergoed worden of wanneer de laatste aansluiting niet gehaald kan worden. In dergelijke situaties wil ik je altijd adviseren eerst te overleggen met onze Klantenservice voordat je op eigen initiatief een taxi gaat regelen.

Reageer