Aantal nachten geen Nachttreinen Amsterdam - Schiphol

  • 17 May 2014
  • 1 reactie
  • 200 Bekeken

Reputatie 6
Badge +2
NS verbiedt zoekmachines (waarschijnlijk per ongeluk, zie https://forum.ns.nl/off-topic-forum-32/waarom-mogen-sommige-informatie-niet-vinden-zoekmachines-1968) de tekst in http://www.ns.nl/reizigers/blind/dienstregeling-2014---nachtnet-amsterdam---schiphol.html vindbaar te maken. Daarom hier een kopie:

Op het traject Amsterdam - Schiphol rijden door werkzaamheden geen Nachttreinen in de nachten van zondag op maandag, maandag op dinsdag en dinsdag op woensdag.

De Nachttreinen rijden tussen Amsterdam Centraal en Leiden Centraal (v.v.) via een andere route en stoppen in die nachten extra in Amsterdam Sloterdijk. De aankomsttijd in Leiden blijft gelijk.

Tussen Amsterdam Sloterdijk en Schiphol (v.v.) rijden NS bussen in plaats van treinen. Extra reistijd tussen Amsterdam Centraal en Schiphol is ongeveer 20 minuten.

Tussen Schiphol en Leiden Centraal (v.v.) rijden pendeltreinen die in Leiden aansluiting geven op de Nachttreinen richting Den Haag HS, Delft en Rotterdam Centraal.

1 reactie

Wat fijn dat je dit met de lezers deelt Dennis. Ik hoop dat iedereen hier wat aan heeft! Ik heb het probleem intern doorgezet om dit te verbeteren.

Reageer