beantwoord

abonnement 1 x per maand gratis reizen na 9.00 uur en medereiziger voor 40% korting

  • 8 March 2015
  • 1 reactie
  • 237 Bekeken

dinsdag willen m n tante en ik samen naar Haarlem.Zij heeft zo n speciaal abonnement voor 1 x per maand gratis reizen en voor de medereiziger 40 % korting.Hoe werkt dit?
icon

Beste antwoord door Tochjo 8 March 2015, 19:21

Bekijk origineel

1 reactie

Badge +3
Uw tante reist waarschijnlijk met Keuzedagen. Zij zal voorafgaand aan haar reis een Keuzedag op haar OV-chipkaart moeten laden. Dat wordt in deze demonstratie voorgedaan.

U kunt met uw tante meereizen met Samenreiskorting. Maar daarvoor moet u wel een eigen OV-chipkaart hebben. Daarop laadt u dan het product Samenreiskorting en minstens tien euro saldo. Hoe het laden van Samenreiskorting werkt, wordt in deze demonstratie voorgedaan.

Als u zelf hoogst zelden met de trein reist, hebt u mogelijk geen OV-chipkaart. U kunt deze kopen bij een NS-kaartautomaat met "bolle buik". Maar het kan dan voordeliger zijn geen gebruik te maken van de Samenreiskorting, maar zelf een los kaartje te kopen. Als u van tevoren een e-ticket aanschaft, betaalt u ook niet de euro toeslag voor de eenmalige chipkaart. Mogelijk is deze aanbieding van Albert Heijn voordeliger dan het gebruik van Samenreiskorting of een los kaartje.

Reageer