beantwoord

Controle in de stiltecoupé

  • 19 november 2014
  • 3 reacties
  • 314 Bekeken

Waarom worden reizigers er niet beter op geattendeerd dat het STIL moet zijn in de stilte coupe? Er wordt een bewuste keus hiervoor gemaakt en dat wordt je er niet vrolijker op als mensen de hele tijd in een conversatie verwikkeld zijn en anderen daar deelgenoot van maken
icon

Beste antwoord door Herman NS 19 november 2014, 14:53

Beste Mayo,Bedankt voor je bericht! Op de balkons hangen de huisregels waar we elkaar aan te houden hebben. Ook op de ramen is aangegeven middels pictogrammen en tekst dat het om een stiltezone gaat.Vaak zijn reizigers zich er ook niet van bewust dat ze in een stiltezone zijn gaan zitten.

Zowel reizigers als NS personeel houden de regels samen 'levend'. In sommige situaties wordt er omgeroepen dat mensen de stilte in de stiltecoupé dienen te respecteren. Uiteraard mag je een conducteur ook netjes vragen om reizigers aan te spreken op geluidsoverlast.Vriendelijke groet,Herman NS
Bekijk origineel

3 reacties

De conducteur kan toch niet de politieagent gaan uithangen in de trein? Spreek uw medereizigers er gewoon op aan!
De conducteur kan toch niet de politieagent gaan uithangen in de trein?

Dat doet hij toch ook bij het controleren van de vervoersbewijzen?
Beste Mayo,

Bedankt voor je bericht! Op de balkons hangen de huisregels waar we elkaar aan te houden hebben. Ook op de ramen is aangegeven middels pictogrammen en tekst dat het om een stiltezone gaat.

Vaak zijn reizigers zich er ook niet van bewust dat ze in een stiltezone zijn gaan zitten.
Zowel reizigers als NS personeel houden de regels samen 'levend'. In sommige situaties wordt er omgeroepen dat mensen de stilte in de stiltecoupé dienen te respecteren. Uiteraard mag je een conducteur ook netjes vragen om reizigers aan te spreken op geluidsoverlast.

Vriendelijke groet,

Herman NS

Reageer